10 magiska dagar på Bali i närvaro, medvetenhet och stillhet 6-16/2 2024

Mikael Modin och Christina Grossi bjuder in till en underbar retreat på Bali i närvaro, medvetenhet och stillhet, där du kan finna friden inom dig och hitta hem till din innersta kärna. Vi kan varmt rekommendera att komma till oss för en 10-dagars resa in i hjärtat och ditt Hem.

Längtar du efter mer kraft, passion, lust och energi?

Vill du leva din sanning och vara i din fulla potential?

Vill du vara i yogans närvaro?

Äta god vegetarisk och Raw food mat?

Då är detta en retreat för dig!

Under dessa 10 magiska och tropiska dagarna kommer du att få uppleva en pånyttfödelse genom Ashtangayoga med Mikael Modin, A Course In Miracles (ACIM), och YinYoga, den passiva, närvarande kvinnliga urkraften och guidade och läkande hjärtmeditationer, samtal, healing, chanting, mantran, meditation och mindfulness. Vi kommer att ha stunder av tystnad för att verkligen känna in vårt inre. Allt för att hitta tillbaka in i dig själv, tillbaka till källan och känslan av att vara ett med alla.

De fem första dagarna landar vi mitt bland risfälten i Ubud; Dragonfly Village, som står för transformation. För att sedan ta oss till vårt nästa ställe Desa Seni. Dragonfly Village, en fantastisk plats för en retreat i paradiset. Den ligger mitt i ett av de vackraste risfälten i Ubud. Ett lugn och gröna fält möter dig överallt. Panoramavy mot det heliga berget; Agung. Öppet space fyllt med trollsländor under dagen och eldflugor på natten. En symfoni med gräshoppor och grodor.
Det perfekta stället för dig som älskar naturen och healing. I närheten ligger Sari Organics, som är ett underbart café med egenodlade grönsaker och frukter. Vi bor endast några steg från Ubuds centrum men ändå undangömt från ljud och rörelse.

Här får du det bästa av två världar. Dragonfly Village, är uppbyggt av återvunnet och hållbart material, trä och gammal teak som kommer ifrån avlägsna byar på Java. Här kan du läsa mer om Dragonfly Village www.dragonfly-village.com/

Efter våra fem dagar i Ubud kommer vi till Desa Seni, som är ett retreatcenter på Bali uppbyggt av återvunnet och hållbara material från lokala ställen runt om. Allt vi äter är till 80% odlat på plats så helt ekologiskt och biodynamiskt. Frukosten består av detoxdrink och sedvanlig frukost. Balinesisk lunch och middagsbuffé. Här kan du läsa mer om Desa Seni som retreatet arrangeras av.  www.desaseni.com/

En dag är vi lediga och där ni själva kan utforska Ubud. Vi kommer att ha lite olika förslag att göra. En dag gör vi en gemensam utflykt för de som vill till vattentemplet; Tirta Empul temple där vi gör en cleansing, i Holy water. Alternativ är the Royal Pita, där du kan bada i en naturlig flod, i heligt vatten och i en evighetspool. Utflykt till en portal till Lemurien. En dag har vi föreläsning med Ole Dammegard om världsläget. Ingår inte i retreatpriset.

Mikael är yogalärare, thaimassör, svensk klassisk massör och hälso-utvecklare. Utövar yoga sen 22 år tillbaka. Läs mer på www.ashtangaboras.se

Christina är fil. mag i psykologi, healer, yogalärare och själscoach sedan 22 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleksfullt och ett liv i tillit.

När är det och vad kostar det?

Retreaten pågår från den 6-16/2-2024. Ditt pris exklusive flygkostnad är 2490 €. Boendet består av trippel- och dubbelrum, enkelrumstillägg. Din hälsoinvestering för kost/logi och retreat är på 2490 €. Flyg ordnar du på egen hand. Vi hjälper till med olika flygalternativ. Anmälan är bindande.

Är du intresserad av någon av mina kurser/retreats, anmäler du dig via formuläret. Du fyller i kursanmälan/retreat och när du fått okej får du en faktura på anmälningsavgiften som är 700 €. Anmälningsavgiften återbetalas ej! Fullständiga villkor kan du läsa när du bokar dig!

Jag vill följa med på detta yogaretreat på Bali!

Röster från tidigare Yogaretreats

Otroligt god mat, fantastiskt ställe & toppen service & bemötande! Stort plus för många platser att slappna av och dra sig undan på när det behövs. Alla workshopsen var som krydda på moset, härligt att få veta mer om yogafilosofi och få fråga och diskutera, ger en djupare förståelse och en större känsla även vid den praktiska träningen. Övningarna var både jobbiga och frigörande. Micke och Christina ni är fantastiska och jag känner sån stor tacksamhet inför er och allt ni delar med er av. Micke är så skicklig på att få alla att känna sig inkluderade och vad som behövs var. Så mycket kunskap & kärlek! Om jag skulle önska något så kanske 10 dagar hade varit bättre men vad vet jag, då kanske man tycker att 14 dagar är bättre.
Namaste Lisa

Ett mycket givande retreat med massor av känslor som jag inte räknat med. Ett fantastiskt ställe både gällande mat och personal. Christina, Micke och Sacha är ett suveränt team med mycket värme, förståelse och enorm kunskap inom sina respektive områden. Ev saknas mer meditationspass, kanske fler workshops där vi får möjlighet att ta del av varandras erfarenheter. Bra utflykt till tempel och båttur, underbart att få se. Jag kommer ta med mig många känslor härifrån och vänner också. Tyckte om massagen och utbudet av dem. Skulle nog vilja ha ett mer avskilt retreat där bara deltagarna är, blir mer fokus då. Jag har fått lära mig mycket om Yoga och älskar Mickes lugna sätt och förmåga att förklara.
Tack Christina för ett toppenretreat!
Kram Anette