Egypten 2:0 – En gudomlig resa i Serapis Bey och Hatshepsuts fotspår

Bosniska pyramiderna

8-16/9 2023

Följ med Christina Grossi till de bosniska pyramiderna för en oförglömlig resa i såväl det yttre som i det inre. Vi erbjuder Dig en fantastisk inre resa under nio dagar för Dig som vill uppleva balans och harmoni i magiskt vacker natur och helande omgivningar! Meditativa dagar i såväl stillhet och rörelse.

Boka in dig redan nu för en transformerande resa med meditationer & höga energier vid de bosniska pyramiderna i Visoko. Solen, månen, drakens, kärleks- och Moder jords pyramid/tempel.

Vi kommer tillbringa åtta nätter och nio dagar med dagliga besök i tunnlarna och vi kommer göra andra spännande utflykter. Boendet delar vi och är i ett hus som ligger 10 minuters gångavstånd från Ravne där ingången till tunnlarna är. Du kommer känna dig fulladdad av energi bara genom att vara så nära tunnlarna.

Semir Osmanagić som upptäckte pyramiderna har gett alla fem pyramider varsitt namn; ”Pyramid of the Sun”, Pyramid of the Moon”, ”Pyramid of the Dragon”, ”Pyramid of Love” och ”Temple of the Earth”. ”Pyramid of the Sun” fick namnet på grund av sina likheter med pyramiden med samma namn i Teotihuacan, Mexiko.

”Pyramid of the Sun”, ”Pyramid of the Moon” och ”Pyramid of the Dragon” har tydligt formen av en pyramid, och alla fyra sidor är i exakt riktning mot de fyra väderstrecken, vilket även är fallet med exempelvis pyramiden i Giza i Egypten. ”Pyramid of the Sun” sägs också ligga på den plats där den längsta latitudlinjen och den längsta longitudlinjen korsar varandra, vilket också pyramiden i Giza sägs göra.

De tre största pyramiderna, ”Pyramid of the Sun”, Pyramid of the Moon” och Pyramid of the Dragon”, ligger alla 2,18 kilometer från varandra, och bildar en nästintill exakt liksidig triangelformation.

Mätningar har visat att en elektromagnetisk strålning kommer från toppen av den största pyramiden, ”Pyramid of the Sun”. Denna energistråle är 4,5 meter bred och går rakt upp mot himlen, och har en frekvens på 28 kHz och en styrka på 3,9 v. Energistrålen blir starkare ju längre från pyramiden den kommer, vilket vanligtvis inte är fallet enligt naturens lagar. Man vet inte vad energin kommer ifrån, men genom olika mätningar har man kommit fram till att den har sin källa drygt två kilometer under pyramiden och att källan har en styrka på över 10 kW.

I området kring pyramiderna har man hittat flera underjordiska tunnlar, och även mindresjöar och labyrinter. Den mest kända tunneln kallas Ravne, och i denna tunnel har man hittat ett stort antal föremål som har kunnat dateras till att vara runt 30 000 år gamla. Många föremål är megaliter. En del stenar är fyllda med symboler eller bilder. Semir Osmanagić säger att han tror att pyramiderna i Bosnien är energimaskiner av något slag, och att pyramiderna runt om på jorden kan ha använts som en kommunikationskanal mellan de olika kontinenterna. Detta då han menar att de både avger men också tar emot energi. Det finns också de som menar att strålningen från ”Pyramid of the Sun” fortsätter ända ut i universum där den bara blir starkare, för att nå till andra planeter och galaxer.

Egypten 2:0 – En gudomlig resa i Serapis Bey och Hatshepsuts fotspår

8 september
8/9 Vi kommer att ”landa” i energierna runt denna kraftfulla plats och utforska platsen runt omkring. Du kommer att få en skanning av ditt energifält av Christina och även en chakrabalansering efter.


9 september
En portalmeditation i tunnlarna. Vi får möta dr Sam Osmanagich, mannen som upptäckte pyramiderna i Bosnien, jag väntar på bekräftelse. Han kommer berätta om utgrävningarna och den forskningen som pågår här. Vi kommer även besöka Ravne parken.


10 september
Meditation i tunnlarna och vi tar oss in till Sarajevo där vi kommer tillbringa hela dagen, strosa runt i gamla stan, äta lunch på något mysigt ställe och ta en tur med linbanan.


11 september
Vi besöker Solpyramiden. Om du vill kan du ta en promenad hela vägen upp till toppen, cirka 50 minuter från boendet eller om du vill får du skjuts till avsatsen som leder till toppen.


12 september
Utflykt till Stone Spheres i Zavidovici och ett besök på slottet Vranduk


13 september
Vi besöker månpyramiden och utgrävningarna där.


14 september
Vi reser till Boraco lake i Konjic.


15 september
Vi mediterar i tunneln, utforskar Ravneparken


16 september
Hemresa. Scanning av energier och chakrabalansering.

När är det och vad kostar det?

Det finns endast 10 platser!

Investering: boende, utflykter och meditationer med Christina 1250 €. Flyget till Sarajevooch direktflyg med bland annat Norwegian och Lufthansa samt transfer till huset, inträde till tunnlarna, linbanan i Sarajevo, mat tillkommer.

Anmälan är bindande. Du betalar in en anmälningsavgift på 350 € när du fått en plats bokad och en länk till betalning. Resterande belopp på 900 € ska vara inbetalat senast den 5/6-2023.

Vem är jag?

Christina är Healer, yogalärare, beteendevetare och friskvårdscoach sedan 23 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleks- och tillitsfullt liv. Halvitalienska som under sex år levde i Italien. Läs mer om mig på www.christinagrossi.se

Varmt välkomna!

Christina

Röster från tidigare resor!

Redan som liten visste jag att bibeln inte berättar allt. Att det finns mer, något som kommer att få oss att minnas att livet är så mycket mer än det vi upplever. Att vår historia ser helt annorlunda ut är det vi fått lära oss.

Synkronicitet efter synkronicitet ledde mig till Egypten tillsammans med Christina Carolina vår guide Ashraf och tillsammans med vår grupp av med människor jag för all tid- och ingen tid, har i mitt hjärta. Vi blev en familj och tillsammans mötte vi vår riktiga historia.

En transformerande resa som inte vare sig började eller slutade där. En självklar resa genom pyramider, tempel, skitiga tåg, harmoniska hotell och framför allt den vackra båten och vackra visa Nilen som för övrigt gav mig lektioner I AM.

När jag ser tillbaka på vår resa och frågar mig själv vad jag kände var det som gav mig mest är det väldigt svårt att säga att det ena var bättre än det andra, för alla aspekter och upplevelser har fått mig att transformera, växa och att stå i min kraft. Det som ligger mig varmast och det som känns mest nu i skrivandets stund är alla systrar och bröder jag träffade. Vi möttes med hjärtat och jag upplevde att det fanns ett tillåtande, en acceptans och en självklarhet med var och en av dem.

Jag älskade att vakna tidigt, gå upp på däck och samtala med Nilen, månen och solen som visade sig allt eftersom. Den ro jag kände då vi var på båten är något jag önskar att alla kunde förstå att det är det som är vårt naturliga tillstånd. Det är så vi ska må. Det är så vi ska leva. I harmoni med moder jord, våra systrar och bröder i alla former. Vi yogade, mediterade, dansade, skrattade, grät och bara var. Inga måsten och inga förväntningar. Enbart känslan av bliss.

Vår kakao ceremoni som följdes av dop i Nilen fick mig att känna vilkorslösheten i allt som är. Rikedomen i allt som är och att vi inte behöver sträva efter något. Det är dax att minnas att vi redan har allt, att vi ÄR. Den underbara vackra stillsamma lilla byn Nubian village,där kamelerna strövade fritt, fick mig att vilja stanna kvar. Jag ville skicka efter min familj för att bygga upp en community där vi alla finns för varandra i vilkorslöshet och i aboundance.

Besöken i pyramider och tempel var mer aktiverande är jag än idag kan förstå. Det startade upp så många processer i mig som hjälper mig att minnas mitt sanna jag.

Väl hemma fortsatte transformationen och uppgraderingarna.

Det kändes surrealistisk. Upplevelsen av tid försvinner allt mer . Känner alla starka frekvenser som flödar in i min kropp. Kände mig frånvarande. Kunde stanna upp på affären och bara stå kvar utan att märka av andra. Som om jag inte fanns. Som att andra var i en helt annan dimension och inte kunde se mig. Jag kunde se dem men de fanns liksom inte. Kände mig avdomnad. Som att allt var ett vakuum. Det var obehagligt samtidigt som jag med nyfikenhet inväntade vad detta ska leda till. Det känses inte som att jag varit på någon resa. Som om jag aldrig lämnat hemmet. Som att jag fortfarande höll på att packa inför den.

Tiden är en illusion och vi med den. Kände mig Illamående. Kunde inte äta, inte heller kommunicera med “vanligt folk”. Kallprat, finns det ens? Kände lite oro för olika saker. Jag är sällan orolig längre. Känns som att i det här läget borde jag inte känna oro, men vaknade en natt av oro för olika saker. Jag sörjde också. Sörjde allt som gick att sörja. Har bett om det. Att öppna hjärtat alltså. Det har varit instängt så länge. Så, tack! Det var tufft men det var med tacksamhet jag betraktade all denna sorg. Grät vilket jag är tacksam för eftersom jag har inte haft lätt för det under livet som gått. Det var skönt, renande, förlösande och jobbigt.

Jag känner hur hjärtat öppnar sig mer och mer. Tack!

Jag älskar att transformera och hur jobbigt det än känns så vet jag vart det leder mig och det är till mig själv.

YO SOY I AM JAG ÄR.

Ulrika Larsson