Deprecated: Åtgärds-hooken wp_smush_should_skip_parse är föråldrad sedan version 3.16.1! Använd wp_smush_should_skip_lazy_load i stället. in /customers/b/8/a/christinagrossi.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Ayurvedaretreat Bali Deprecated: Åtgärds-hooken wp_smush_should_skip_parse är föråldrad sedan version 3.16.1! Använd wp_smush_should_skip_lazy_load i stället. in /customers/b/8/a/christinagrossi.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078

10 helande dagar på Bali med ayurveda, yoga och skönhet
9–18/2 2025

10 dagar på Ayurvedagram Bali Wellness Resort & Ayurvedic Clinic, där du får välja mellan 3 olika paket; health, yoga eller beauty.

 

Åk tillsammans med Christina till förföriska Bali, och ge dig själv precis det du behöver i en unik omgivning med härliga energier.

Ayurveda är en urgammal hälsolära och läkekonst, med rötter i Indien, som sträcker sig över 4000 år tillbaka i tiden. Ordet betyder livskunskap eller läran om livet. I hjärtat av Ubud på Bali finns Ayurvedagram Bali, som erbjuder en lugn och avslappnande atmosfär och en oas fylld av helande energier. Här ges du möjlighet att fokusera inåt och göra en nystart i både kropp, sinne och själ. På Ayurvedagram Bali finns både traditionell ayurvedisk healing och modern lyx – här kan du ge näring åt alla sinnen.

 

 

 

 

Ayurveda kan hjälpa dig bland annat med att varva ner, att hitta kost som du mår bra av, att sova bättre och att få livsenergin att flöda. Ayurvedagram Bali Wellness Resort & Ayurvedic Clinic erbjuder olika holistiska behandlingar och healingmetoder. Under 10 dagar på Bali njuter vi av och helas med ayurvedisk livsvisdom, näringsrik och god mat i lugn, balans och harmoni i en vacker miljö.

Ön Bali i Indonesien har en fantastisk och sagolik natur, stränder, byar, risfält, berg, vattenfall och regnskogar.

I augusti när vi är där är det torrperiod och medeltemperaturen är runt 30 grader. Vi mediterar, gör utflykter och har samtal och sharing.

 

 

På retreaten kan du välja mellan 3 olika paket


Health  |  Yoga  |  Beauty

 

I HÄLSOPAKETET INGÅR 

– dagliga ayurvediska konsultationer, ayurvediska mediciner

– 1 längre (45/60 min.) och 1 kortare (30 min.) ayurvedabehandling dagligen

– yoga, meditation och andningsövningar i grupp (à 45 min.)

– 3 måltider (kosten skräddarsys efter den första konsultationen), te/kaffe x 2

Det finns särskilda program för olika hälsoproblem, t.ex. avgiftning, stress, övervikt. Inom ayurveda skräddarsys behandlingen, på retreaten görs det i början av vistelsen tillsammans med en ayurvedisk läkare (vaidya).

 

I YOGAPAKETET INGÅR

– dagliga konsultationer med en yogalärare, samt 1 ayurvedisk konsultation i början

– 2 h privat yogasession

– 3 gruppsessioner yoga / meditation / andningsövningar dagligen (à 45 min.)

– 1 ayurvedabehandling (à 60 min.) per tre nätter lång vistelse

– 3 måltider (kosten skräddarsys efter den första konsultationen), te/kaffe x 2

I yogapaketet försöker Ayurvedagram ge dig möjlighet att uppleva alla fyra yogainriktningar, Bhakti Yoga, Jnana Yoga, Karma Yoga och Raj Yoga. Under retreaten kan man också bekanta sig mer med yoga, filosofi, meditationstekniker, andningshealing och terapeutisk yoga.

 

I SKÖNHETSPAKETET INGÅR

– dagliga ayurvediska konsultationer och 1 konsultation hos en yogalärare i början, ayurvediska mediciner

– 2 uppiggande skönhetsbehandlingar dagligen (om inte annat rekommenderas)

– 3 gruppsessioner yoga / meditation / andningsövningar dagligen (à 45 min.)

– 3 måltider (kosten väljs utifrån den första konsultationen), te/kaffe x 2

Inom ayurveda är skönheten en spegel till ditt fysiska, mentala och andliga välmående. I skönhetspaketet erbjuds traditionella skönhetsbehandlingar med örter, för att föryngra huden och håret med renande ayurvediska ritualer. Råd och ordinationer för hur du fortsätter efter retreaten ingår.

 

Christina är fil. mag. i psykologi, healer, yogalärare och själscoach sedan 25 år. Hennes unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleksfullt liv i tillit.

När är det och vad kostar det?

Ayurvedaretreaten på Bali äger rum 9–18/2 2025. Resan är på sammanlagt 10 dagar / 9 nätter. Vi rekommenderar varmt att du kommer dagen före, för att landa i din egen space.

 

Ditt pris är

 

Health

2600€

Yoga

2600€

Beauty

2900€

Vi bor i dubbelrum, tillägg för enkelrum. Flyg + visum ordnar du på egen hand, och de ingår inte i priset. Vi kan hjälpa till med olika flygalternativ. Anmälan är bindande! Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar. När anmälningsavgiften är betald kan resterande belopp delas upp i 3 rater.

 

Ingår inte i priset
Måltider utöver dem som ingår.
Resa till / från Bali.
Resa till / från retreatstället.
Visum.

Visum
Turistvisum till Indonesien i 30 dagar ansöker du om här: https://molina.imigrasi.go.id/

Customs Declaration | Information of Passenger
Fyll i ett par dagar före inresa, så behöver du inte göra det vid ankomst: https://ecd.beacukai.go.id

Mer om Ayurvedagram Bali hittar du på https://www.ayurvedagrambali.com/

Ayurvedagram Bali serverar vegetarisk mat och är alkohol- och rökfritt.

 

Om du är intresserad av någon av mina kurser/retreats, anmäler du dig via formuläret. Du fyller i kursanmälan och när du fått okej får du en faktura på anmälningsavgiften. Anmälningsavgiften återbetalas ej! Fullständiga villkor kan du läsa när du bokar.

Jag vill följa med på ayurvedaretreat till Bali!

Röster från tidigare Yogaretreats

Otroligt god mat, fantastiskt ställe & toppen service & bemötande! Stort plus för många platser att slappna av och dra sig undan på när det behövs. Alla workshopsen var som krydda på moset, härligt att få veta mer om yogafilosofi och få fråga och diskutera, ger en djupare förståelse och en större känsla även vid den praktiska träningen. Övningarna var både jobbiga och frigörande. Micke och Christina ni är fantastiska och jag känner sån stor tacksamhet inför er och allt ni delar med er av. Micke är så skicklig på att få alla att känna sig inkluderade och vad som behövs var. Så mycket kunskap & kärlek! Om jag skulle önska något så kanske 10 dagar hade varit bättre men vad vet jag, då kanske man tycker att 14 dagar är bättre.
Namaste Lisa

Ett mycket givande retreat med massor av känslor som jag inte räknat med. Ett fantastiskt ställe både gällande mat och personal. Christina, Micke och Sacha är ett suveränt team med mycket värme, förståelse och enorm kunskap inom sina respektive områden. Ev saknas mer meditationspass, kanske fler workshops där vi får möjlighet att ta del av varandras erfarenheter. Bra utflykt till tempel och båttur, underbart att få se. Jag kommer ta med mig många känslor härifrån och vänner också. Tyckte om massagen och utbudet av dem. Skulle nog vilja ha ett mer avskilt retreat där bara deltagarna är, blir mer fokus då. Jag har fått lära mig mycket om Yoga och älskar Mickes lugna sätt och förmåga att förklara.
Tack Christina för ett toppenretreat!
Kram Anette