Egypten 2:0 – En gudomlig resa i Serapis Bey och Hatshepsuts fotspår

7 transformerande dagar på Nilen
7–17/10 2024

Har du hört kallelsen?

Då har du förmodligen ett tidigare liv i forna Egypten och i Atlantis.

Christina bjuder in till en andlig resa för att återinföra Atlantis, då många atlanter gick över till den egyptiska dynastin. Vi kommer att segla i dagarna sju efter en dröm som jag har haft, att läka det feminina såret som bara kan läkas på Nilen. Eftersom Nilen tillhör Atlantisdynastin kommer vi även att arbeta med våra tidigare liv på Atlantis genom regressioner och meditation.

Detta är en resande workshop med temat döden och en ny början, pånyttfödelse och transformation. Efter att ha sett alla filmer om Döden på Nilen med Agatha Christie, blir nu detta en dröm som går i uppfyllelse. Som med alla workshops kommer din personliga resa att börja så snart du bestämmer dig för att följa med på resan.

Ett annat sätt att se på döden är som en fullbordan. Med detta i åtanke rekommenderar jag att du skapar en klippbok om ditt liv hittills. Det handlar om firande, bekräftelse och medkänsla. Inte att ångra sig. Allt som du minns har ett eko idag. Fundera på vad som behöver slutföras. Tänk också på hur alla aspekter förtjänar att firas.

Jag ger dig möjligheten att med vår hjälp vara med om hjärtöppningar, frekvenshöjningar, aktivering av ljuskoder, regressioner, helig geometri och meditationer för att under dessa elva dagar komma tillbaka till ditt inre hem och till din ursprungliga kraft. Vi arbetar med Hatshepsut, Seshat, Isis, Hathor för att integrera den feminina kraften som förser vårt hjärta med styrka. Vi kommer att förlösa alla dolda blockeringar, trauman och gamla karman. Vi kommer att koppla in oss till alla dolda ljuskoder och heliga geometriska symboler.

Du som känner en längtan efter att möta ditt sanna Jag i cirkeln, kom, ta din plats!

Vi kommer att verka via elementet vatten med 7 dagar på Nilen. På båten kommer vi att ha våra workshops; frigörande & förlåtelsedans, yoga och meditationer och vi kommer att stärka det gudomliga ljuset och frekvensen för balans genom att besöka templen längs Nilen. Egyptens heliga platser är byggda efter helig geometri och avstånden mellan jorden – solen – månen – stjärnorna. Vi kommer via heliga ljuskoder att väcka denna kunskap som finns gömd i olika dimensioner och frekvenser.
 
Sedan reser vi och checkar in på en helt privat båt. Genom vår båtresa på Nilen från Luxor till Aswan och tillbaka till Luxor kommer vi fortsätta att följa i Hatsheputs, Isis och Hathors fotspår för att stärka den feminina kraften. I Luxor kommer vi att besöka Hatshepsut-templet som vid Hatshepsuts tid också var Egyptens huvudstad. Du kommer att få initieringar av högre kunskap och visdom på varje plats. Isis, helig drottning & moder för oss alla, kärleksgudinnan, fertilitet och skapelse. Hennes man Osiris, pånyttfödelsens gud. Precis som Isis samlade ihop delarna av sin man kommer du att segla över Nilen med oss och söka efter gömda och glömda delar av din sanna essens. Hathor, livets gudinna, medicinkvinna som kunde färdas mellan världar är också kopplad till Sirius. En blåkopia av det feminina ljuset i uppstigningen för de sju döttrarna av Hathor representerar också de sju Plejadiska systrarna/gudinnorna. Hathors mest definierande symbol är den heliga kon, natthimlens kosmiska ko över Vintergatan. Hathor personifieras därför som Milky Way och galaxens himmelska ko. Mjölken som rann från juvren ansågs vara livets elixir med oändlig energi och kraft. Före det forntida Egypten levde Hathor som gudinna på Lemurien och undervisade i de 13 universella principerna som handlar om att leva i kärlek genom det gudomliga hjärtat i total balans.

Dag 1 – 7 oktober, Luxor

Vi landar i Hurghada och vår guide väntar på oss där och hjälper oss genom utcheckning. Transfer till 4-stjärnigt hotell.


Dag 2 – 8 oktober, Luxor, Dahabiya

Vi går på vår båt efter våra utflykter till templen. Luxor Temple. Avenue of Sphinxes, vi gör en tyst gående meditation. Karnak Temple. Segling till Esna. Samling.


Dag 3 – 9 oktober, Luxor, Dahabiya

Esna Temple. Edfu Temple. Yoga och workshop.


Dag 4 – 10 oktober, Dahabiya

Segling till Aswan. Nubian Village. Yoga och workshop.


Dag 5 – 11 oktober, Dahabiya

Abu Simbel, möjlig tur (går utöver retreatkostnad). Yoga och workshop.

Båten som vi får ha helt för oss själva har endast 7 rum. Alla måltider ingår. Båten stannar även för bad i Nilen och BBQ vid strandkanten. En helt magisk upplevelse. Det spelas musik och dansas med besättningen. Vi har en helt ljuvlig besättning och en guide som hjälper oss under hela resan.

Dag 6 – 12 oktober, Dahabiya

Philae Temple. Isis Gate, vi gör en aktivering vid Isis Gate.


Dag 7 – 13 oktober, Dahabiya, Kom Ombo

Kom Ombo Temple. Yoga och workshop.


Dag 8 – 14 oktober, avstigning

Vi njuter av vår sista frukost efter yogan och tar oss till hotell i Luxor och fri tid den dagen.


Dag 9 – 15 oktober, Luxor

Isis Chapel, Deir El Shalweit, Hatshepsut Temple.


Dag 10 – 16 oktober, Luxor

Dendera Temple, fullmåneaktivering inför supermånen 17/10. Sedan reser vi tillbaka mot Hurghada efter lunch. Vi äter middag tillsammans i Marinan (går utöver retreatkostnad).


Dag 11 – 17 oktober, avslutande dag

Flyg.

När är det och vad kostar det?

Resan kommer att äga rum från 7/10 till 17/10 2024.

Din investering är 2 200 euro.

Ingår i programmet

➢ Möte och hjälp på Hurghada flygplats
➢ Transfer från Hurghada flygplats till hotellet
➢ 2 nätter Luxor Hotel
➢ 1 natt hotell i Hurghada
➢ Nubian village
➢ 6 nätter lyxiga Dahabiya, kryssning, inklusive måltider, drycker
➢ All mat förutom dryck är inkluderat, på båten är dryck inkluderat, snacks
➢ Transfer till Hurghada flygplats
➢ Meditation, yoga, transformation, healing, dans
➢ Engelsktalande guide, alla inträden till templen

Till personalen på båten läggs det ihop dricks på 30 €/deltagare.

Anmälningsavgiften är 800 euro, och den betalas till bank med länk. Länk delas vid anmälan. Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar.

Ingår inte i programmet

Internationellt flyg. Vi rekommenderar Pegasus från Arlanda eller Köpenhamn till Hurghada. Boka inget flyg innan du anmält dig. Extra natt ifall du kommer dagen innan. Transfer om du kommer dagen innan.

Visum vid inresa ingår inte; visum kostar 25 euro och kan lätt beställas online: https://visa2egypt.gov.eg/eVisa

Du kommer att få fylla i ett formulär där vi vill veta lite mer om dig och din uppstigningsprocess. Vi vill inför denna resa att du ska vara väl medveten om de viktiga ljusarbeten som vi utför på jorden just nu. Vår frekvens håller en hög energi från 5D–9D, så det är den frekvensen som vi kommer att arbeta med.

Extra utflykter som är möjliga: Abu Simbel, ballongfärd över Luxor – en otrolig upplevelse. Bokningar tas upp innan vi kommer till Luxor.

Retreaten är rök- & drogfri.

Varmt välkommen!

Christina

Vem är jag?

Christina är healer, Yin- MediYoga lärare, regressionsterapeut, beteendevetare och friskvårdscoach sedan 25 år.

Christinas unika talang är att väcka upp människor så att de kan leva ett kärleks- och tillitsfullt liv.

Är din själ kallad att ta plats i denna gudomliga cirkel där vi återigen samlas för att öppna denna heliga feminina visdom och själsliga kosmiska medvetenhet på jorden? Vi ser verkligen fram emot en spännande resa och ljusuppdrag i Egypten.

Varmt välkomna!

Christina

Röster från tidigare resor!

Wow alltså! Jag kommer inte över hur fantastiskt intensiv och cleansing den här resan har varit. Inte minst sagt pga er. Inte bara vem ni är utan hur ni varje dag öppnade upp era hjärtan och såg efter varandra. Att ni hjälpte varann där det behövdes och räckte fram en hand utan att man behövde fråga ibland. Den omtanken och kärleken den här gruppen bestod av kommer jag fylla mitt hjärta med och ta vidare in i mitt liv som en självklar sätt att möta varje människa. Tack underbara ni för att ni satte det exemplet.

Tack till er som delade det grövsta sorg och övergrepp en människa kan genomgå. Varje andetag ni tar, varje steg framåt bevisar vilken styrka ni besitter. Att man kan bryta ner och gråta flera gånger om utan att stanna sönder. Att ni varje gång bygger upp en starkare version av den ni tidigare var. Det såg jag med egna ögon. Tack för er mod och styrka.

Alla ni andra som delade er kunskap och visdom med mig utan att få mig att känna mig okunnig eller ovärdig. ❤️ Ni har öppnat upp en helt ny värld för mig som jag ser framemot att undersöka. Tack.

Även om hemresan gick alldeles för smidigt har inte det första dygnen hemma varit det. Flög på rosa moln i fredags tills jag insåg att jag nog har feber! 😅 legat till sängs i 36h med 40+ grader feber. Helt säker på att Christina Grossi vet varför! 😅🙈

Men idag ingen feber så är på bättringsväg. Lyssnat på healing musik OCH kör Mahatma healing på mig själv. Yes ni läste rätt 😅.

Så tusen miljoner Tack från djupet av mitt hjärta. Forever my wolfpack!! Aaaaoooooo ❤️Azita

Resan till Egypten med Christina och Carolina var ett stort äventyr där vi reste genom Egypten och fick uppleva otroligt mycket. 

Att ha fått tagit del av den kärlek och varma känsla alla i gruppen gav och tillsammans få uppleva allt som Egypten förde med sig var ren magi. Att få lära sig av varandra, att få ha upplevt allt från övernattning under stjärnorna med Jeep äventyr i öknen, till segelbåt på Nilen och med allt däremellan som kajaktur, tempel och luftballong, har varit en resa utan dess like.

Magiska övningar, yoga och ceremonier med fint hållet space av dom båda och med en trygghet bland alla i gruppen som gjorde att det verkligen fanns utrymme för enorm tillväxt och möjlighet att släppa gammalt och gå vidare, gjorde det extra speciellt för mig.

När jag tänker på allt vi upplevt tillsammans så kommer ordet kärlek och utveckling upp. Det är främst det jag tar med mig från vår fantastiska resa 🧡

All kärlek till dig!
Sofia

Nu är det 1,5 vecka sedan jag kom hem från Egypten.
Jag har sett och upplevt så mycket så det känns som jag varit borta minst en månad i stället för 14 dagar med resdagarna.

Pyramiderna på Gizaplatån där jag var in i Cheopspyramiden. En fin kväll med middag på Oscars terass med bästa utsikten över pyramiderna. Vild Tuc-tuc färd genom Kairo med småpojkar som körde, tävlandes med varandra, vi skrattade hela vägen! 😂   

Två nätter i den magiskt vackra vita öknen, sov en natt ute under stjärnorna och en natt i tält, ökenrävarna skällde nattetid, yoga strax efter soluppgången. Besökte även svarta öknen och Djara Cave, en enorm grotta där någon sprungit ner före oss och tänt små stearinljus längs väggarna innan vi klättrade ner, också det en magisk upplevelse! Sanddyns-race i jeepar, så kul, full gas uppför höga dyner och ner igen, trodde jeepen skulle välta flera gånger. Åkte sandboard nerför en sanddyn, sand i stället för snö i munnen. 😁

Nattåg från Kairo till Aswan, även det en upplevelse, lite i skramligaste laget men kunde ändå sova hyfsat bra.
Besökte många tempel, så mycket vackert och imponerande byggnader, så olika också hur de olika templen och platserna kändes. Besöket vid Isis Tempel sammanföll med flera skolklasser med barn. De ville ta selfies med mig och en resekompis, de exotiska tanterna?! 😂 Vet inte hur många barns mobiler jag nu finns med i, kisandes in på snedden i bild 🤣.

Vi besökte en nubisk by där vi åt riktigt god lunch och de som ville blev hennatatuerade (jag ville 🤩).

På ett ställe där vi övernattade blev jag ordentligt myggbiten, verkade också finnas någon typ av knott, där paddlade vi kajak några i gänget på Nilen, som låg spegelblank.

Fyra nätter tillbringades på en supermysig båt som var bokad bara för vårt resesällskap. Tvåbäddsrum med dusch och toa, alla måltider på båten, fantastisk fin mat. Även strandhugg med barbeque på ett mysigt ställe med egyptisk livemusik, fantastiska musiker. Har dansat i öknen, på stranden, på båten, på ett café bland annat 😄. På båten blev det tid för workshop, övningar, cacaoceremoni, energimedicin och yoga på mornarna 🥰.

Besökte en otroligt vacker by där de odlade bananer och mango och annat, lämnade lite kläder där för barn och ungdom. Synd bara att alla inte fick, det var så många förväntansfulla barn🥺.

Vi seglade bitvis eller drogs av en liten motorbåt norrut, tyvärr fick vi inte segla ända fram till Luxor, sista biten åkte vi buss.

Sista morgonen hanns det med en luftballongfärd över Luxor för de som ville (jag ville 😍) och vi besökte Karnak som var helt enormt stort och vackert.

Sedan försenat inrikesflyg Luxor-Kairo så jag och några till missade vår anslutning hem. Blev att hänga på flygplatsen och åka på natten med byte i Istanbul, kom till Arlanda ca 12 timmar senare än jag hade tänkt och sen tåget hem efter det.

Tack och lov var jag inte ensam utan hade sällskap av fina vänner från resan.

Egypten har verkligen en plats i mitt hjärta efter den här resan, vill gärna åka tillbaka och upptäcka och se mer.

Mer bilder kommer i ett till inlägg …

Tackar varmt de fina researrangörerna, healers och andliga lärarna  Christina Grossi, Carolina Lorca Manriqueza, vår fantastiska guide Ashraf El Masryf och gästfria Salah Oscar Al Assi för en underbar middag med utsikt.

Annika