Awakening

Låt mig presentera dig för Awakening Medlemskap!

Jag skapade Awakening Medlemskap för att hjälpa dig att skapa en andlig övning du kan hålla dig till – så att du kan känna dig uppkopplad, få stöd och bli inspirerad varje dag.

Varje månad levererar jag dig helt nytt innehåll som är lätt att komma åt på din dator, telefon eller surfplatta.

När du har en daglig övning, är andlighet inte bara en liten del av ditt liv, reserverat till när du går på en yogaklass eller är på en retreat. Istället lever- & andas du helt enkelt ett andligt liv! Och när du lever ett andligt liv fastnar du inte längre i ohälsosamma mönster.

Du känner dig tillitsfull, guidad och inspirerad. Din lycka beror inte på något utanför dig.

Awakening Medlemskap, gör det riktigt enkelt och roligt att leva ett andligt liv – eftersom det ger dig en flexibel struktur och vägledning.

Du är aldrig ensam. Och när du går med blir du en del av en stödjande grupp av människor som delar dina värderingar och hjälper dig att hålla dig på rätt spår.

Förmåner av medlemskap!

Nytt podcast-avsnitt varje månad med steg-för-steg-vägledning

z

Ny guidad meditation varje månad (tryck bara på play!)

Fullständiga videoföreläsningar endast tillgängliga för medlemmar

Privat, stödjande Facebook-grupp

Live, online gruppträning

Sessioner/meditationer/healing med mig 11 gånger per år

50% rabatt på de flesta av mina digitala kurser.

Ska du gå med mig i Awakening?

 

  • Det spelar ingen roll om du är ny inom andlighet eller har gjort övningar i flera år.
  • Vart du än befinner dig kommer vägledningen och resurserna jag delar i Awakening att hjälpa dig.
  • Medlemsgrupp att inspirera dig till djupa, meningsfulla och hållbara förändringar i ditt liv.
  • Om du vill ha ett enkelt och roligt sätt att leva ett andligt liv är Awakening Medlemskap för dig.
  • Om du vill ha en fantastisk gemenskap av andliga vänner som delar dina värderingar är Awakening Medlemskap något för dig.
  • När du vill känna dig glad, stöttad och inspirerad varje dag – så är Awakening för dig.
Cecilia

Cecilia

Malin

Malin

Mona

Mona

Tack Christina för Allt Du har hjälpt mig med och Tack till mig själv.
Jag gick med Awakening för att jag behövde få hjälp och inspiration att utveckla min andlighet. Idag har jag gjort stora förändringar både inom och utom mig med hjälp av Christinas fina vägledningar och kraftfulla meditationer. Att se och möta mina skuggjag och lösa upp gammalt karma har gjort att jag kan komma närmre min egen sanning. Där växer också min självkärlek. Jag är idag så Tacksam att jag tog steget att bli medlem i Awakening som jag varmt kan rekommendera med KÄRLEK.
Cecilia

Awakening är för mig en fantastisk mötesplats, där jag får möta likasinnade. Där kan jag ta del av och tryggt dela med mig av upplevelser, tankar och funderingar. Alltid lika spännande att ta del av information, meditationer och transformationer och mycket mer. Helt enkelt underbart. Kram Malin

Att vara med i Awakening, för mig, är som att komma hem. Hem till mitt inre, mitt hjärta & min själ, till den jag egentligen är.
Samtidigt är det ett inre arbete, om jag vill & vågar. Här får jag tips, värme & kärlek. Här träffar jag likasinnade som vill samma sak, tror på samma saker & har ett inre ljus som gör att vi vill & vågar stå upp för våra sanningar, att tro på oss själva. Här berörs mitt inre genom ord, tankar, skratt, glädje och tårar. Här är jag hemma, här kan jag lätta mitt hjärta och fråga. Att arbeta med mig själv är en av mina stora utmaningar i livet.
Christina Grossi delar med sig av ren kärlek. Genom ord, tankar, live video, meditationer mm får hon oss till eftertanke & att gå inåt. Hon är en stark källa som ger av sig själv och står så stark i sin sanning. Att få vara med i Awakening & att få följa henne och andra är en fröjd och jag är oerhört tacksam att denna sida finns. Den hjälper många människor i tuffa stunder och situationer.
Ett ljus i mörkret men också ett ljus i ljusare tider.
En inre ro i min själ och hjärta💖💖💖
Ljus och Kärlek

Bli en Awakening medlem!

6 MÅNADER

 

648 kr

(108 kr/mån)

EN MÅNAD

 

198 kr

 

6 MÅNADER

 

648 kr

(108 kr/mån)
Spara 540 kr

EN MÅNAD

 

198 kr

 

Har du fler frågor?

Vad är Awakening medlemskap för något?

Awakening Medlemskap är ett onlineabonnemang som gör det enkelt och roligt att hålla sig engagerad i din andliga övning! Varje månad får du massor av inspirerande innehåll. Du kan ansluta dig till en stödjande grupp i vår privata Facebook-grupp och gå med mig för gruppträningssessioner online fyra gånger om året. Dessutom får du exklusiva workshops och rabatter.

Om jag vill avbryta mitt medlemskap i Awakening?

Om du väljer 6-månaders prenumerationsplan och bestämmer att Awakening Medlemskap inte är för dig, kan du avbryta din prenumeration inom sju dagar efter köp för att få full återbetalning. Vid avbokning har du inte längre tillgång till portalen eller den privata Facebook-gruppen. Om du bestämmer att Awakening inte är för dig efter 7 dagar kan du avbryta din prenumerationsförnyelse. Att avbryta medlemskapet förhindrar att din betalningsmetod debiteras för förnyelse när ditt 6-månaders prenumeration upphör. Du kommer att fortsätta kunna komma åt och dra nytta av medlemskapet (inklusive den privata Facebook-gruppen) till den sista dagen i din 6-månadersplan.

Är Awakenings Medlemskap för mig?

Om du kämpar för att hålla dig på rätt spår med dina andliga övningar och alltid känner att du börjar om istället för att fördjupa ditt andliga liv, kommer Awakening Medlemskap att ge dig den struktur och vägledning du behöver för att hålla dig på vägen. Om du inte har ett andligt stödsystem kommer min månatliga vägledning och vårdande gemenskap att hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Awakening Medlemskap är för alla som vill hålla sig konsekventa med sina andliga övningar och leva ett mirakulöst liv – oavsett om du har övat i flera år eller är helt ny på din andliga väg.

Hur får jag materialet till mig?

Allt finns i medlemsportalen! Du loggar bara in och kan komma åt alla meditationer, föreläsningar, podcast, mantran och mer – för den aktuella månaden OCH alla föregående månader. Du kan komma åt medlemskapsportalen från din dator, surfplatta eller smartphone. Och för att göra det SUPER enkelt att hålla sig konsekvent, lägger jag in en påminnelse i början av varje vecka för att uppmuntra och stödja dig! Dessutom kan du gå med i vår privata Facebook-grupp för att hitta andliga vänner, ställa frågor, dela dina mirakel och ha kul! Denna hög-vibrerande gemenskap kommer att stödja dig på din andliga väg.

Hur mycket tid i månaden krävs av mig?

Det är upp till dig! Det här är inte en kurs eller en workshop – det finns ingen läroplan, inga ”läxor”, inget schema. Du kan lyssna på föreläsningar och podcast, köra meditationerna, ansluta till den privata Facebook-gruppen när du vill, så ofta du vill. Om du är mycket upptagen en vecka eller månad, är det inga problem. Du kan inte gå bakåt som Awakeningmedlem! Men jag uppmuntrar dig att komma ihåg: Det finns en anledning till att du har kallats till en andlig övning. Det fantastiska med Awakening är att det gör det riktigt enkelt att hålla sig på rätt spår och leva ett andligt liv. När du förbinder dig till dina andliga övningar kommer du att upptäcka att tiden expanderar!

Vad händer om jag inte kan göra klart varje övning per månad?

De kommer att vänta på dig! Du kan när som helst gå tillbaka till varje föreläsning, podcast, meditation och månadens brev/mantra. Och lyssna / läsa / titta / öva när du vill. Awakening Medlemskap ger dig en flexibel tid. Det finns inga stränga regler. Awakeningmedlemskapet är för dig.

Är Awakening rätt plats för mig om jag inte är ”andlig”?

Ja! Awakening-medlemskapet är för alla som har eller vill starta en andlig practice. Allt du behöver för att börja är viljan att lära dig! Awakening ger dig struktur, stöd, inspiration och gemenskap när du börjar din resa. Faktum är att det är en fantastisk plats att börja tack vare gruppen (ställa alla frågor i Facebook-gruppen) och den flexibla strukturen. Istället för att gå i en miljon riktningar och känna sig överväldigad, kan du luta dig på min vägledning och börja din andlighet med tydlighet!

Jag har varit på min andliga väg länge, kan Awakening var något för mig ändå?

Definitivt! Awakening-medlemskap kommer att förbättra din nuvarande andliga praktik och hjälpa dig att vara konsekvent med den. Jag har varit på en andlig väg länge, men livet kan bli så upptaget att till och med den mest engagerade personen kan bli nedslagen och misströsta. Det är därför jag skapade medlemskapet. Jag möter dig var du än är och gör det enkelt och roligt att hålla fast vid din andliga praktik (och prova nya), oavsett vad som händer.