Triple Flame

Hjärtöppning i 5D

 

 

 

Triple Flame
Hjärtöppning i 5D

Triple Flame Hjärtöppning i 5D

Vid hjärtöppning skapas en öppning (en multidimensionell port) 5D där högfrekventa helande krafter förmedlas. Det rena helande ljuset hjälper förankringen av ljuskroppen i den fysiska kroppen och kodar om energisystemet så att du kan hålla en högre ljusfrekvens och medvetenhet.

Healing systemet tillåter koder av varande att återskapas som vi kom ner till jorden med. Tanken då var att skapa en god fantastisk frisk kropp som inte behövde någonting utanför. Healingen är från en femte dimension som arbetar på direkt intention. Den arbetar på en transformation som återskapar den eteriska och fysiska kroppen genom att omvandla det eteriska och skelettet och alla andra system till Kristalina ljus. Denna förändring tillåter den fysiska kroppens hologram att föryngras till en ungdomlig kropp som strålar med källans ljus. Healingen återskapar ljuskroppen till full aktivering. Healingen kan användas för att hela vad du än går igenom fysiskt, emotionellt eller mentalt. Den hjälper till att rensa ut entiteter och störande/upprepande mönster.

Triple Flame kommer ifrån 9D men fokus hålls på 5D och 6D. 

Triple Flame består av tre flammor, tre aspekter av skapelsen; Det Sanna ljuset, villkorslös kärlek och ett upphöjt medvetande.

Jag arbetar med sex mästare under Hjärtöppningen; Lord Melchizedek (universell nivå), Lord Melchior (galaktisk nivå), Lord Ashtar (befälhavare för den Galaktiska Federationen) Lord Lanto (befälhavare multidimensionell nivå), Lady Aqua Blue och Lord Blue Violet. De formar en Davidsstjärna och tar ner och förmedlar den energin till dig. Den nedåtvända triangeln symboliserar det feminina och den uppåtgående triangeln det maskulina. Davidsstjärnan symboliserar unionen mellan det feminina och maskulina. 

Sananda och Maria Magdalena är med tillsammans med St. Germain, Quan-Yin och de sex Ää Rafael, Mikael, Gabriel och Uriel, Metatron och Sandalfon. 

När jag arbetar med Ää kommer jag att be dem hålla det horisontella utrymmet. 

I öst står Ää Rafael, Ää av luft, han håller en smaragd grön eld. 

I söder står Ää Mikael, Ää av eld, han har elektrisk blå eld.

Ää Gabriel i väst diamantvit eld, Ää av vatten. Omsluter dig i det diamantfärgade ljuset. 

Uriel i nord, Ää av jorden. Rubinröd eld, andas in den rubinröda elden, speciellt till hjärtat och låt det läka och flöda in rubinröd färg djupt in i dig. 

Ää mästaren Metratron kommer med den gyllene vita färgen ovanför ditt huvud som en grid av energi. 

Du sitter i en kub av gyllene vitt ljus där du är helt skyddad.

Vi ber Metatron ta ner en energi grid genom din kropp uppifrån ändå ner till hjärtat och förankrar Christ grid i ditt hjärta. 

Och när Christ grid är förankrat i ditt hjärta öppnas alla dina chakran nedifrån och upp. 

Hjärtöppning tar 30 minuter och kostar 95 €. Boka genom att maila till anmalan@christinagrossi.se

Allt sker själsligen, inget fysiskt möte.

Sat Nam

 

Vem är jag?

Christina Grossi är en andlig föreläsare, lärare, författare, healer, magister i psykologi och NLP coach. Hon lever ett autentiskt liv som hon delar med sig av genom texter, självbiografin: Att komma hem, workshops, retreats över hela världen, videos och pod. Hon har genomgått stor smärta i sitt liv och lär ut förlåtelsens kraft för att bli fri och kunna leva ett lyckligt liv.