Yogaretreats

Yoga & Vedic Art retreat Toscana 24-30/5-2017

 

Boka in dig redan nu för ett yoga- och Vedic Art retreat i södra Toscana. Följ med Christine Persson och Christina Grossi till Il Molino i vackra Toscana för en oförglömlig resa i såväl det yttre som i det inre. 

 

Il Molino ligger strax utanför en liten by som heter Castiglioncello Bandini, och två lite större byar Cinigiano och Monticello Amiata. Kuriosa (Katriona som äger Il Molino är barnbarn till Axel Munthe). Vi rör oss i södra Toscana i ett område som inte är så turistiskt, i närheten ligger den utdöda vulkanen M.Amiata på 1.730 meter över havet. Siena ligger 6 mil norr över och det är cirka 5 mil till  Medelhavet. Vinområdet heter Montecucco och ett par mil bort ligger Brunellodistriktet. Vi erbjuder Dig en fantastisk inre resa under sju dagar för Dig som vill uppleva balans och harmoni i magiskt vacker natur och helande omgivningar! Meditativa dagar i såväl stillhet och rörelse.

 

Morgonen startar med Yoga, (Medi eller hormonyoga) och meditation. Förmiddagen bjuder på Vedic Art med Christine som är konstnär och Vedic Art lärare. 

 

Eftermiddagspasset erbjuder blandat med yoga, dans, frigörande övningar. Vi mediterar under bar himmel och under dagarna har du möjlighet att vandra bland olivträden och i en mindre skog, läsa en bok, vara i stillhet eller bada. Huset har pool. Utsikten från huset som består av (3-bäddsrum och dubbelrum) är mot väster och solnedgångarna är otroligt vackra.

Retreatet pågår från 24/5-30/5. Du anländer onsdagen den 24/5 ca klockan 17.00 och därefter följer uppackning, presentation, kvällsmeditation och middag. Retreatet avslutas den 30/5 kl. 11.00. Vi får några timmar i Rom för den som vill. 

 

 En dag gör vi en utflykt till Montalcino där de gör sitt fantastiska vin, Brunello di Montalcino. “Brunello byn”, där det finns lite butiker och varför inte en vinprovning! Dagen kostar 250 kronor.

 

 Det finns totalt 11 platser och för anmälan skriv till cg@christinagrossi.seeller mail på FB. Din hälsoinvestering för helpension, boende, och retreat är på 7500 kronor. Flyg ordnar du på egen hand. Boende ordnar du med Christine på Il Molino. Il Molino arrangerar retreatet. Taxi T/R Molino ca 700 T/R.

 

Ryanair flyger till Rom från Skavsta och Göteborg för en billig peng. För er som flyger Landvetter-Rom med Ryanair går det inget flyg hem på tisdagskvällen men du bokar lätt ett billigt hotell ca 250 kr/person i närheten av flygplatsen för att kunna flyga hem tidigt onsdag morgon. 

 

Anmälan är bindande. Du betalar in en anmälningsavgift på 2500 kr till BG 352-5433 eller Swish 0705194767 vid anmälan. 

    

Christina är Healer, yogalärare, beteendevetare och friskvårdscoach sedan 17 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleks- och tillitsfullt liv. Läs mer om Christina på www.christinagrossi.se

 

Christine är konstnär, Vedic Art lärare, ”And a window opner for others to reconnect to their profound existence and inner self” och har bott i området i 30 år. Läs mer om Christine http://www.christinepersson.com/sv/

 

Röster från våra tidigare retreats: Jag känner mig uppfylld av så mycket glädje och livslust. Nu hoppas jag att det ska följa mig hemma. Yogan som sträcker och drar i kroppen i en så underbar miljö och atmosfär. Ni är båda två starka, glada kvinnor som med humor och värme leder oss vidare när det tar emot. Kanon. 

 

Jag tar med mig glädje, luften, färger, kärlek, styrka. Allt som gör livet där jag är nu så underbart. Tacksamhet. Två varma och kärleksfulla kvinnor som delar med sig av sin utstrålning energi och kärlek. Älskar er!!!

 

Massor av värme, sådan glädje och man ser att ni gör vad ni älskar. Duktiga att förmedla det hela. Så tacksam att jag följde med.

 

Helheten: perfekt balans mellan yoga, Vedic Art, platsen, miljön, miljötänket i en otrolig vacker miljö!!!!

Jag tar med mig oändligt mycket, naturen, friden i kropp och själ. Inspiration till min sovande kreativitet och att jobba med yogan på ett nytt sätt.