retreats

WORLD WIDE

nerja

6-12/5

Välkommen till en härlig hälsosam retreat i Nerja tillsammans med mig och raw food-experten Kathrin Söderberg. Vår vecka tillsammans kommer vara fylld av ljuvlig yoga, meditationer och vandringar i de natursköna omgivningarna. 

jerusalem

15-24/5

Jag är helt transformerad efter min resa till Jerusalem. Det är den starkaste resa jag någonsin gjort i mitt liv. Vill du möta dig som det Sanna i din Kristusskrud? Då är det dags att följa med till Jerusalem där allt startade för 2000 år sedan.

avalon

12-16/6

Andligt retreat med hjärtöppningar, frekvenshöjning, Reiki meditationer och att komma tillbaka till sitt inre hem under fem dagar. Vi arbetar med Arkturirska Rådet, Ärkeänglar, Maria Magdalena, Sananda och andra uppstigna mästare och Källan.

positano

8-14/9

Följ med Mikael Modin och Christina Grossi till La Selva i Positano vid vackra Amalfikusten för en oförglömlig resa i såväl det yttre som i det inre. Vi erbjuder Dig en fantastisk inre resa för Dig som vill uppleva balans och harmoni i magiskt vacker natur och helande omgivningar!

antiparos

30/9-6/10

Följ med till vackra Antiparos i Grekiska övärlden på ett härligt Yoga och meditationsretreat med Mikael Modin, Bella Håkansson och Christina Grossi till den lilla fina ön Antiparos, en av Greklands undangömda små öar för en oförglömlig resa i såväl det yttre som i det inre.