retreats

WORLD WIDE

positano

8-14/9

Följ med Mikael Modin och Christina Grossi till La Selva i Positano vid vackra Amalfikusten för en oförglömlig resa i såväl det yttre som i det inre. Vi erbjuder Dig en fantastisk inre resa för Dig som vill uppleva balans och harmoni i magiskt vacker natur och helande omgivningar!

antiparos

30/9-6/10

Följ med till vackra Antiparos i Grekiska övärlden på ett härligt Yoga och meditationsretreat med Mikael Modin, Bella Håkansson och Christina Grossi till den lilla fina ön Antiparos, en av Greklands undangömda små öar för en oförglömlig resa i såväl det yttre som i det inre. 

egypten

8-17/11

En resa i Hatshepsut fotspår. Angela Johnsson och Christina Grossi bjuder in till en andlig resa för att återinföra kraften 13. Har du hört kallelsen? Då har du förmodligen ett tidigare liv i forna Egypten.

goa

Våren 2020 Fullbokat

Vill du utvecklas med mig och ta din andlighet till en ny nivå? Du har mig som din andliga vägledare genom promenader och soul samtal. Meditationer och mantran för ditt uppvaknande. Karma & tidigare liv clearing om det behövs. Kristushealing hjälper dig att släppa gammalt.