retreats

WORLD WIDE

Hurghada

egypten

7-16/10 2022

En resa i mystikens fotspår till Egypten. Vi kommer att färdas till den vita och svarta öknen och de ljustempel på vår väg över Nilen och pyramiderna vid Giza platån. Vid våra ljustempel höjer vi vårt medvetande av det gudomliga som blir som en portal in till våra hjärtan av visdom. Vi reser över hav och land, öken och berg.

goa

5-14/11 2022

Vill du utvecklas med mig och ta din andlighet till en ny nivå? Du har mig som din andliga vägledare genom promenader och soul samtal. Meditationer och mantran för ditt uppvaknande. Karma & tidigare liv clearing om det behövs. Kristushealing hjälper dig att släppa gammalt.

positano

15-22/5 2023

Följ med Mikael Modin och Christina Grossi till La Selva i Positano vid vackra Amalfikusten för en oförglömlig resa i såväl det yttre som i det inre. Vi erbjuder Dig en fantastisk inre resa under 8 dagar för Dig som vill uppleva balans och harmoni i magiskt vacker natur och helande omgivningar!
Hurghada

hurghada

6-17/2 2023

Detta blir en blandning av andlighet och äventyr. Detta blir den tredje resan till Hurghada och nu bjuder jag in dig då jag har bosatt mig halvåret i Egypten. Du som har lust att utforska Hurghada med en blandning av mystik, kultur, gammal visdom och mycket äventyr.

jerusalem

15-25/11 2022

Jag var helt transformerad efter min resa till Jerusalem. Det är den starkaste resa jag någonsin gjort i mitt liv. Vill du möta dig som det Sanna i din Kristusskrud?
Då är det dags att följa med till Jerusalem där allt startade för 2000 år sedan.

österlen

4-7/5 2023

Följ med Christina Grossi under fyra dagar till Möllebacken på Österlen när våren möter dig i precis rätt ögonblick. Möllebacken är en vacker gammal lanthandel.Vi möts bortom tankar om oss själva och genom yogan och transformationen hittar vi vårt inre.