retreats

WORLD WIDE

avalon

12-16/6

Andligt retreat med hjärtöppningar, frekvenshöjning, Reiki meditationer och att komma tillbaka till sitt inre hem under fem dagar. Vi arbetar med Arkturirska Rådet, Ärkeänglar, Maria Magdalena, Sananda och andra uppstigna mästare och Källan.

positano

8-14/9

Följ med Mikael Modin och Christina Grossi till La Selva i Positano vid vackra Amalfikusten för en oförglömlig resa i såväl det yttre som i det inre. Vi erbjuder Dig en fantastisk inre resa för Dig som vill uppleva balans och harmoni i magiskt vacker natur och helande omgivningar!

antiparos

30/9-6/10

Följ med till vackra Antiparos i Grekiska övärlden på ett härligt Yoga och meditationsretreat med Mikael Modin, Bella Håkansson och Christina Grossi till den lilla fina ön Antiparos, en av Greklands undangömda små öar för en oförglömlig resa i såväl det yttre som i det inre. 

goa

Våren 2020

Vill du utvecklas med mig och ta din andlighet till en ny nivå? Du har mig som din andliga vägledare genom promenader och soul samtal. Meditationer och mantran för ditt uppvaknande. Karma & tidigare liv clearing om det behövs. Kristushealing hjälper dig att släppa gammalt.