retreats

WORLD WIDE with christina

En helig resa genom Peru

peru

28/3-6/4 2024

En helig resa genom Peru där vi kommer att besöka magiska kraftplatser, ta emot uråldrig visdom från våra förfäder som kommer att hjälpa oss att minnas och återuppväcka Ancestrala ljuskoder. Kallar din själ till Peru!?

Hurghada

jordanien

6–13/11 2024

En vecka med magi och healing i Jordanien. Följ med Christina Grossi till Jordanien, till huvudstaden Amman, det antika Petra, öknen Wadi Rum och Döda havet, precis när hösten i Sverige börjar övergå i vinter. Vi väntar på dig i rätt ögonblick precis där du befinner dig på din väg.

Hurghada

bali

11–20/8 2024

Ayurvedaretreat på Bali. Följ med Christina till Ayurvedagram Wellness Resort & Ayurvedic Clinic på Bali, där vi kopplar av, mår bra och ger både kropp, själ och sinne healing. Ayurvediska konsultationer, yoga, mat, meditation och samtal. Välj mellan 3 paket, just det du behöver nu.

Hurghada

egypten

6-17/3 2025

Ljustemplen och Egyptens heliga platser. Christina bjuder in till en andlig resa för att återinföra Atlantis då många atlanter gick över till den egyptiska dynastin. Har du hört kallelsen? Då har du förmodligen ett tidigare liv i forna Egypten.