retreats

WORLD WIDE with christina

Hurghada

egypten

7–17/10 2024

7 transformerande dagar på Nilen. Christina bjuder in till en andlig resa för att återinföra Atlantis. Har du hört kallelsen? Då kanske du har ett tidigare liv i Egypten. Vi seglar på Nilen i dagarna sju. En resande workshop, en dröm som går i uppfyllelse.

Hurghada

jordanien

6–13/11 2024

En vecka med magi och healing i Jordanien. Följ med Christina Grossi till Jordanien, till huvudstaden Amman, det antika Petra, öknen Wadi Rum och Döda havet, precis när hösten i Sverige börjar övergå i vinter. Vi väntar på dig i rätt ögonblick precis där du befinner dig på din väg.

Hurghada

egypten

6-17/3 2025

Ljustemplen och Egyptens heliga platser. Christina bjuder in till en andlig resa för att återinföra Atlantis då många atlanter gick över till den egyptiska dynastin. Har du hört kallelsen? Då har du förmodligen ett tidigare liv i forna Egypten.

Hurghada

egypten

19–30/10 2024

Vi verkar genom de 12 gudomliga strålarna, som innefattar bl.a. mod, styrka, kunskap & kreativitet, en för varje dag.

Besök vid pyramider, tempel, chakraplatser, Nilen och de 4 elementen.

Magi, aktiveringar & initieringar, meditation & yoga.

Hurghada

bali

9–18/2 2025

Ayurvedaretreat på Bali. Följ med Christina till Ayurvedagram Wellness Resort & Ayurvedic Clinic på Bali, där vi kopplar av, mår bra och ger både kropp, själ och sinne healing. Ayurvediska konsultationer, yoga, mat, meditation och samtal. Välj mellan 3 paket, just det du behöver nu.