retreats

WORLD WIDE with christina

Hurghada

bosnien

8-16/9 2023

Följ med Christina Grossi till de bosniska pyramiderna för en oförglömlig resa i såväl det yttre som i det inre. Vi erbjuder Dig en fantastisk inre resa under nio dagar för Dig som vill uppleva balans och harmoni i magiskt vacker natur och helande omgivningar! Meditativa dagar i såväl stillhet och rörelse.

Hurghada

egypten

7-17/10 2023 – Fullbokad

Ljustemplen och Egyptens heliga platser. Carolina & Christina bjuder in till en andlig resa för att återinföra Atlantis då många atlanter gick över till den egyptiska dynastin. Har du hört kallelsen? Då har du förmodligen ett tidigare liv i forna Egypten.

Hurghada

bali

6-16/2 2024

10 magiska dagar på Bali i närvaro, medvetenhet och stillhet
Mikael Modin och Christina Grossi bjuder in till en underbar retreat på Bali i närvaro, medvetenhet och stillhet, där du kan finna friden inom dig och hitta hem till din innersta kärna.

Hurghada

egypten

11-22/3 2024

Ljustemplen och Egyptens heliga platser. Christina bjuder in till en andlig resa för att återinföra Atlantis då många atlanter gick över till den egyptiska dynastin. Har du hört kallelsen? Då har du förmodligen ett tidigare liv i forna Egypten.

En helig resa genom Peru

peru

28/3-6/4 2024

En helig resa genom Peru där vi kommer att besöka magiska kraftplatser, ta emot uråldrig visdom från våra förfäder som kommer att hjälpa oss att minnas och återuppväcka Ancestrala ljuskoder. Kallar din själ till Peru!?