retreats

WORLD WIDE

Hurghada

hurghada

6-17/2 2023

Detta blir en blandning av andlighet och äventyr. Detta blir den tredje resan till Hurghada och nu bjuder jag in dig då jag har bosatt mig halvåret i Egypten. Du som har lust att utforska Hurghada med en blandning av mystik, kultur, gammal visdom och mycket äventyr.

Hurghada

egypten

11-22/3 2023

Fullbokad

Ljustemplen och Egyptens heliga platser. Carolina & Christina bjuder in till en andlig resa för att återinföra Atlantis då många atlanter gick över till den egyptiska dynastin. Har du hört kallelsen? Då har du förmodligen ett tidigare liv i forna Egypten.

En helig resa genom Peru

peru

18-30/4 2023

En helig resa genom Peru där vi kommer att besöka magiska kraftplatser, ta emot uråldrig visdom från våra förfäder som kommer att hjälpa oss att minnas och återuppväcka Ancestrala ljuskoder. Kallas din själ till Peru!?

Hurghada

österlen

4-7/5 2023

Följ med Christina Grossi under fyra dagar till Möllebacken på Österlen när våren möter dig i precis rätt ögonblick. Möllebacken är en vacker gammal lanthandel.Vi möts bortom tankar om oss själva och genom yogan och transformationen hittar vi vårt inre.

Hurghada

positano

15-22/5 2023

Följ med Mikael Modin och Christina Grossi till La Selva i Positano vid vackra Amalfikusten för en oförglömlig resa i såväl det yttre som i det inre. Vi erbjuder Dig en fantastisk inre resa under 8 dagar för Dig som vill uppleva balans och harmoni i magiskt vacker natur och helande omgivningar!

Hurghada

egypten

7-17/10 2023

justemplen och Egyptens heliga platser. Carolina & Christina bjuder in till en andlig resa för att återinföra Atlantis då många atlanter gick över till den egyptiska dynastin. Har du hört kallelsen? Då har du förmodligen ett tidigare liv i forna Egypten.

Vägledning med Christina Grossi i Goa

goa

5-14/11 2023

Vill du utvecklas med mig och ta din andlighet till en ny nivå? Du har mig som din andliga vägledare genom promenader och soul samtal. Meditationer och mantran för ditt uppvaknande. Karma & tidigare liv clearing om det behövs. Kristushealing hjälper dig att släppa gammalt.