Deprecated: Åtgärds-hooken wp_smush_should_skip_parse är föråldrad sedan version 3.16.1! Använd wp_smush_should_skip_lazy_load i stället. in /customers/b/8/a/christinagrossi.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Diamantfrekvens Healing hjälper till att rensa bort transformeringar Deprecated: Åtgärds-hooken wp_smush_should_skip_parse är föråldrad sedan version 3.16.1! Använd wp_smush_should_skip_lazy_load i stället. in /customers/b/8/a/christinagrossi.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078

 

Diamantfrekvens healing

Diamantfrekvens healing

 

Det finns dem som i detta, eller tidigare liv fått inprogrammeringar, initieringar, auratransformationer eller andra former av energiöverföringar. Energier i disharmoni har tendens att avvisa dessa högre frekvenser. Låg energi som resonerar i lägre vibrationer kan genom denna högfrekventa energi triggas igång i våra system.

 

 

 

Därför har jag utformat en ny och effektiv behandlingsform som vi erbjuder via distans. Genom vår samverkan och förbindelse med det gudomliga nätverket har vi större kapacitet att med den nya jordfrekvenskoden lösa upp permanenta transformationer och inprogrammerade energier med disharmoni som hindrar systemet att vibrera i högre frekvenser.

Denna behandling är extremt kraftfull och rensar bort permanenta transformeringar såsom AT och även själsliga inprogrammeringar som blockerar att på alla plan vibrera i samklang med den högre gudomliga källan.

Beroende på hur djupt transformeringen eller inprogrammeringen sitter kan det variera från 1 till 3 behandlingar för att lösa upp roten som orsakar blockeringen.

Detta kan utlösa fysiska symptom som förvirring, stress, nervositet, rastlöshet, depressioner, panik, ångest, kaos, håglöshet, desperation och iver. Alla energier som är i ofas är också ojordade. Denna energi av motstånd kan framkalla tröghet och tyngd som påverkar vår aptit till livet som olust eller begär, vilket i sin tur kan orsaka över- eller undervikt.

Ojordade energier motarbetar det högfrekventa ljuset och denna påfrestning kan slå ut kroppens system. Energier i ofas stör våra fysiska system, vilket gör att personer med dessa energimässiga störningar blir distraherade och får svårt att ta in eller ta emot dessa högre frekvenser. De kan också få problem med oregelbunden sömn. När lågfrekventa människor känner av denna högfrekventa energi kan ibland okontrollerade chockliknande tillstånd inträffa, där starka känslomässiga reaktioner plötsligt blossar upp och tar överhand.

Dessa lågfrekventa energier som tidigare varit latenta blir alltmer märkbara i detta starka ljus som hjälper oss att bli medvetna om det omedvetna. Många har själva svårt att avlägsna förbindelsen med lägre vibrationer som håller dem kvar och orsakar olika fysiska åkommor som motarbetar och bromsar flödet av den andliga utvecklingen.

 

1 behandling 555 €

2 behandlingar 666 €

3 behandlingar 777 €

Du får också instruktioner och övningar och detox att arbeta med på egen hand för att behålla den rena kanal och flöde både mellan behandlingar och efter behandlingen har avslutas.

Anmälan och samtal görs till Christina via anmalan@christinagrossi.se