services

WORLD WIDE

DNA Aktivering

Läs mer!

Vi är original och har varit kopior i 3D under mycket lång tid. Nu går vi tillbaka till vårt ursprung. Du kan komplettera med en DNA aktivering, aktiveringen gör att du kan få tillgång till dina 13 DNA strängar. 

Triple Flame

Tid bokas

Vid hjärtöppning skapas en port 5D där högfrekventa helande krafter förmedlas. Det rena helande ljuset hjälper förankringen av ljuskroppen i den fysiska kroppen och kodar om energisystemet så att du kan hålla en högre ljusfrekvens och medvetenhet.

Multiversehealing

Tid bokas

Multiversehealingen med Christina har syftet att integrera en större mängd ljusenergi inom dig. De multidimensionella ljuskoderna är en hjälp för att lättare och snabbare förflyttas mellan olika dimensioner.

Diamant healing

Tid bokas

Diamantfrekvens healing är extremt kraftfull och rensar bort permanenta transformeringar såsom AT och även själsliga inprogrammeringar som blockerar att på alla plan vibrera i samklang med den högre gudomliga källan.

Gudomlig Guld Healing

Tid bokas

Arbetar med hjärtats energi, med hjärtats puls. Den har en frekvens av en högre intelligens. Den arbetar med fyra oktaver av ljus. Fyra grundtoner av universums ursprung och kraft.

Rosen Healing med Maria Magdalena

Tid bokas

Tillsammans med Maria Magdalena placeras det rosor under fötterna på jordchakrat, ovan vid själsstjärnan och vid det andliga hjärtat  Jag kommer också att kanalisera henne så du får ett inspelat budskap 

Karma Healing

Tid bokas

Våra karmiska trådar blir i dessa högfrekventa energier allt mer påtagliga. Att lösa upp våra karmahjul är av stor betydelse för att kropp, själ och sinne ska kunna vibrera i balans och en högre frekvens.

Golden-Diamond flame healing

Tid bokas

Denna healing  av renaste kärlek med Christina är för dig som till 100% önskar stråla ditt gudomliga ljus inifrån och ut. Healingen ger dig extra hjälp att uppgradera och tona in dina energier i högre vibrationer. 

Freebies

Anmäl dig gratis

Här får du gratis tillgång till hela mitt Freebie bibiliotek. Här finns meditationer, The Event, chakrakurs och mycket mer!

Gud & Gudinna DNA aktivering
Tid bokas
I den här läsningen hjälper jag dig att upptäcka din kvinnlighet och maskulinitet! Varje enskild kvinna och man bär denna gudomlighet inuti och väntar bara på att bli fria och utsläppta!

Vägledning

Tid bokas

Christina erbjuder vägledning under en timma med kort, pendel, kristaller, Kristusenergi och vad hon får till sig att använda. Du har möjlighet att ställa tre frågor och få det inspelat och mailat till dig med foton på alla läggningar.