services

WORLD WIDE

Varje söndag fram till julafton kommer du att ha chansen att vinna fantastiska priser och på 4 advent kan det bli du som får………Vad det är som jag har valt att tävla ut 23 december får du veta genom att följa mig på Instagram. Det är också där jag kommer att prata om de andra priserna jag tävlar ut.

21 dagars Detox &Healing

Startar 11/1 2020

En rensning för kroppen och en lisa för själen. Du kommer att känna dig lättare och kursen kommer att ge dig en boost som kommer att få dig mer energisk och glädjefylld. Du kommer även att få healing varje morgon för att hjälpa till i processen. I kursen kommer det varvas recept för frukost, lunch och middag. 

Triple Flame

Tid bokas

Vid hjärtöppning skapas en port 5D där högfrekventa helande krafter förmedlas. Det rena helande ljuset hjälper förankringen av ljuskroppen i den fysiska kroppen och kodar om energisystemet så att du kan hålla en högre ljusfrekvens och medvetenhet.

Gudomlig Guld Healing

Tid bokas

Arbetar med hjärtats energi, med hjärtats puls. Den har en frekvens av en högre intelligens. Den arbetar med fyra oktaver av ljus. Fyra grundtoner av universums ursprung och kraft.

Diamant healing

Tid bokas

Diamantfrekvens healing är extremt kraftfull och rensar bort permanenta transformeringar såsom AT och även själsliga inprogrammeringar som blockerar att på alla plan vibrera i samklang med den högre gudomliga källan.

Karma Healing

Tid bokas

Våra karmiska trådar blir i dessa högfrekventa energier allt mer påtagliga. Att lösa upp våra karmahjul är av stor betydelse för att kropp, själ och sinne ska kunna vibrera i balans och en högre frekvens.

Föreläsningar

2020

Under 2020 kommer jag att ge mig ut på en roadtrip över hela Sverige för att föreläsa om hur vi alla kan välja kärlek, ljus och sanning. Jag kommer att tala om att leva ett liv i enkelhet, att lyssna till sin andliga intuition och om att alltid följa sitt hjärta. Först när vi gör det kan vi nå inre frid, glädje och harmoni.

Rosen Healing med Maria Magdalena

Tid bokas

Tillsammans med Maria Magdalena placeras det rosor under fötterna på jordchakrat, ovan vid själsstjärnan och vid det andliga hjärtat  Jag kommer också att kanalisera henne så du får ett inspelat budskap 

Golden-Diamond flame healing

Tid bokas

Denna healing  av renaste kärlek med Christina och Angela är för dig som till 100% önskar stråla ditt gudomliga ljus inifrån och ut. Healingen ger dig extra hjälp att uppgradera och tona in dina energier i högre vibrationer. 

Freebies

Anmäl dig gratis

Här får du gratis tillgång till hela mitt Freebie bibiliotek. Här finns meditationer, The Event, chakrakurs och mycket mer!

Vägledning

Tid bokas

Christina erbjuder vägledning under en timma med kort, pendel, kristaller, Kristusenergi och vad hon får till sig att använda. Du har möjlighet att ställa tre frågor och få det inspelat och mailat till dig med foton på alla läggningar.