services

WORLD WIDE

Detox & Healing

Startar 22/8

Du kommer att känna dig lättare och kursen kommer att ge dig en boost som för att få dig mer energisk och glädjefylld. Du kommer få healing varje morgon för att hjälpa till i processen. I kursen kommer det varvas recept för frukost, lunch och middag. 

21 dagars healing

1/6 – 21/6

21 dagars healing med Christina och Angela. Vår intention är under dessa 21 dagar att du ska få en lättare övergång in i 5D världen. Vi kommer att arbeta med vårt ursprung för att aktivera våra ljuskoder både från Lemurien och Avalon. Start 1/6 2019.

Vägledning med Mala

Slutsålt

Christina erbjuder vägledning under 30 minuter med kort, pendel, kristaller, Kristusenergi och vad hon får till sig att använda.

Diamant healing

Tid bokas

Diamantfrekvens healing är extremt kraftfull och rensar bort permanenta transformeringar såsom AT och även själsliga inprogrammeringar som blockerar att på alla plan vibrera i samklang med den högre gudomliga källan.

Själslig PT

Start 20/8 2019

Nu får du en ny chans hösten 2019. Under tre månader kan du boka Christina för att expandera i din andlighet. Endast 10 platser!

Vägledning

Tid bokas

Christina erbjuder vägledning under en timma med kort, pendel, kristaller, Kristusenergi och vad hon får till sig att använda. Du har möjlighet att ställa tre frågor och få det inspelat och mailat till dig med foton på alla läggningar.

Freebies

Anmäl dig gratis

Här får du gratis tillgång till hela mitt Freebie bibiliotek. Här finns meditationer, The Event, chakrakurs och mycket mer!

Triple Flame

Tid bokas

Vid hjärtöppning skapas en port 5D där högfrekventa helande krafter förmedlas. Det rena helande ljuset hjälper förankringen av ljuskroppen i den fysiska kroppen och kodar om energisystemet så att du kan hålla en högre ljusfrekvens och medvetenhet.