Bokning

*

5 + 5 =

Bokningsregler

Anmälningsavgift:
Då du är intresserad av någon av mina resor/kurser/retreats, anmäler du dig via formuläret. Du fyller i anmälan och när du fått okej får du en faktura på anmälningsavgiften. Anmälningsavgiften återbetalas ej.

Betalning:
För resterande belopp på resa/retreat/kurs utomlands skickas en faktura 95 dagar före start, om inget annat anges. För retreat/kurs/utbildning i Sverige skickas en faktura 65 dagar före. Du får en faktura på slutbetalning oavsett om du är privatperson eller har ett företag.

Själslig PT faktureras direkt efter att du anmält dig, hela beloppet eller delbetalning om du angett att du vill dela upp på tre gånger.

För resor/kurser/retreats utomlands betalas en anmälningsavgift mot faktura, när du fått okej från mig. Efter det får du en faktura på resterande belopp 95 dagar före start.

Avbokning Kurser:
Avanmälan från mina kurser måste ske skriftligt i god tid före kursstart, då kostnader för lokaler, lärare samt (utomlands) researrangörers avgifter betalas lång tid i förväg.

Avbokning / kurser i Sverige:
Om avbokning sker skriftligt minst 61 dagar före kursstart betalas kursavgiften tillbaka, därefter ingen återbetalning.

Avbokning / kurser och retreats utomlands:
Om avbokning sker skriftligt minst 95 dagar före kursstart betalas kursavgiften tillbaka, därefter ingen återbetalning.

Anmälningsavgiften återbetalas ej.

Återbetalning:
Om vi tvingas ställa in kursen, utbildningen eller retreaten, så erbjuder vi en annan retreat eller en annan kurs. Om vi flyttar en kurs eller resa till nytt datum gäller samma regler som nedan under rubriken resor.

Sjukdom:
Om du tvingas avstå på grund av sjukdom får du ett intyg av Christina och får själv kontakta ditt försäkringsbolag för kompensation. Se till att ha en fullgod reseförsäkring.

Resor:
Resor till och från kurs/retreat ingår aldrig i kurskostnaden. Ändring av flygtider eller inställda flyg gäller inte som anledning för avbokning av kurs/retreat.

Christina Grossi

Observera: Du kommer nu att omdirigeras till ett frågeformulär, det är bara du som ska med på retreat/resor som behöver fylla i enkäten!

Övrigt: När du reser på en transformerande resa är det bra om du är bekant med Christinas sätt att arbeta innan du reser med. Resan kan vara omtumlande och utrensande.