11 - 22 /3 2022

En resa i mystikens fotspår till Egypten

En resa i mystikens fotspår till Egypten

11-22/3 2022

Vi kommer att färdas till de 14 ljustemplen. Ett ljustempel där vi höjer vårt medvetande av det gudomliga som blir som en portal in till våra hjärtan av visdom. Vi reser över hav och land, öken och berg.

Vart och ett av de 13 templen på din inledande resa representerar en unik energiöverföring och bildar ett mönster för ditt medvetande; som helhet förmedlar ljustemplen och de visa/vise, de hjärtbaserade lärorna från de egyptiska mysterieskolorna.

När du som initierad reser genom var och en av templen, kommer du att få ta emot en förhöjd inskription av energi. Detta ger dig möjlighet att flytta från där du är till där du skulle vilja vara.

När du kliver in för att ta emot överföringarna från dessa tempel tillåter det dig att öppna och på riktigt uppleva energin, höra din inre vägledning, se bilder för ditt inre och smaka på essensen av dessa energiöverföringar.

När din inre resa energimässigt rör sig från din nuvarande vibration till en framtida frekvens och rör sig genom och interagerar med varje tempel och den energiöverföring som finns där, är du i kontakt med att bli ditt kraftfullaste, mest unika, mest befriade själv.

Din resa kommer att initieras som en uppstigningsspiral för att öppna ditt hjärta. Resan kommer att starta där du befinner dig just nu och ta dig genom 13 ljustempel. Två eteriskt (St Catherine & Elephantine Island) och de andra fysiskt. Varje tempel kommer att hjälpa dig att plocka ner själsbitar som blivit fragmenterade, fallit i glömska och delat sig. Ljustemplen kommer att få dig att minnas ditt fullkomliga jag där du är hel, i enhet och kärlek.

Processen är en pånyttfödelse, transformation, personlig utveckling och expansion.

 

På vår resa kommer vi följa de 3 visa kvinnorna Isis, Hathor och Seshat och de 3 vise männen Osiris, Horus och Thoth. Vi kommer även att arbeta med sju heliga oljor, invokationer inför varje tempel och meditationer kopplade till varje ljustempel.

Med hjälp av de visa & vise och deras vägledning kommer vi att öppna våra själsarkiv med tidigare liv där vi verkat i deras mysterieskolor. Du kommer att få initieringar av högre kunskap och visdom på varje plats.

Isis, heliga drottning & moder för oss alla, kärleksgudinnan, fertilitet och skapelse. Hennes man Osiris, guden av pånyttfödelse. Precis som Isis samlade ihop delarna av sin man kommer du segla över Nilen med oss och söka efter gömda och glömda delar av din sanna essens.

Hathor, gudinnan av liv, medicinkvinna som kunde färdas mellan världar är också kopplad till Sirius. En blåkopia av det feminina ljuset i uppstigningen för de sju döttrarna av Hathor representerar också de sju Plejadiska systrarna/gudinnorna. Hathors mest definierande symbol är den heliga kon, natthimlens kosmiska ko över Vintergatan. Hathor personifieras därför som Milky Way och galaxens himmelska ko. Mjölken som rann från juvren ansågs vara livets elixir med oändlig energi och kraft. Före det forntida Egypten levde Hathor som gudinna på Lemurien och undervisade i de 13 universella principerna som handlar om att leva i kärlek genom det gudomliga hjärtat av total balans.

 

Hathor hade till skillnad från många av de andra gudarna och gudinnorna, både manliga och kvinnliga präster.
Gift med Horus, den äldre, med dubbelkronan, himmelsguden med falken som symbol.

Seshat, gudinnan med det sjuuddiga emblemet ovanför sitt huvud. Gudinna av mätteknik, astronomi, astrologi, visdom och skrivkonst. Thoth, den egyptiska guden med oändlig visdom, upplyst och keeper av Akasha record, precis som sitt gemål Seshat. Han är gudarnas skriftlärde och förde skrift till mänskligheten. Thoth, är närvaro. Han är den som sägs ha kommit till denna värld från hjärtat av Ra.

Ljustemplen vi kommer följa ligger alla på leylinjer och är hologram och varje del har visdomen om helheten. Nilen som vi kommer färdas på är en reflektion av Vintergatan. Denna resa av förnyelseexpansion och att komma ihåg tar dig genom 13 tempel, 13 delar av Osiris och 13 medvetandesteg.

I myten om Isis & Osiris delades hans kropp i 14 bitar men Isis kunde bara hitta 13 bitar. Din resa av uppstigning förnyar, väcker och återupplivar det 14:e ljusets tempel som är du, aspekten av det gudomliga som du kommer att uppleva uner denna resa. Du är det levande ljusets tempel som till fullo kommer ihåg, den saknade länken, den kreativa livskraften som binder samman hela det hjärtcentrerade medvetandet.

När du förstår att ingenting är förlorat och att alla saker som händer kommer och går i universums naturliga cykler, finns det ingen oro och ingen brådska.
Det finns bara alkemi som är samma sak som kärlek.

Alkemi är konsten som förvandlar allt som anses vara fult, såsom en kolklump, till sin högsta potential, såsom diamanten. Vad något är långsamt i form, när det blandas med kärlek blir gudomligt. När vi utvecklas medvetet kan vi skapa våra andliga lektioner utan så mycket drama i andra dimensioner.

Båten som vi seglar med får vi ha helt för oss själva och den har endast nio rum. Alla måltider ingår. Båten stannar även för bad i Nilen och BBQ på strandkanten. En helt magisk upplevelse. Det spelas musik och dansas med besättningen. Vi har en helt ljuvlig crew och guide som hjälper oss med hela resan.

Vi har också en stark fullmåne med helande kraft den 18/3 att stärka det gudomliga ljuset och frekvensen av balans genom att besöka Edfu templet och bada i Nilen. Här kommer vi att ha vita klänningar/kläder för ett slags andligt dop.

Är din själ kallad att ta plats i denna gudomliga cirkel där vi återigen samlas för att öppna denna heliga feminina visdom och själsliga kosmiska medvetenhet på jorden?

Vi ser verkligen fram emot en spännande resa och ljusuppdrag i Egypten.

Välkomna att följa med oss på denna resa!

Era transformerande guider är Carolina Lorca Manriquez och Christina Grossi.

Schema för våra 12 magiska dagar:

Dag 1 Fredag 11/3, Kairo

 • Vi landar i Kairo och vår guide väntar oss där och hjälper oss genom utcheck, transfer till 4-stjärnigt hotell
 • Fri tid och övernattning

Dag 2 Lördag 12/3, Fayom öken

 • Frukost på hotellet, sedan reser vi till öknen. Lunch när vi kommer fram. Otrolig natur bredvid sjön Qaran
 • Besök och kakao ceremoni i öknen
 • BBQ
 • Övernattning i närheten av Fayom

Dag 3 Söndag 13/3

 • Frukost och sedan tillbaka till Kairo
 • Pyramiderna och Sfinxen
 • Lunch på båt
 • Övernattning i Kairo

Dag 4 Måndag 14/3, Kairo

 • Sakkhara & Memphis
 • Sovvagn med tåget från Kairo till Luxor

Dag 5 Tisdag 15/3, Luxor

 • Check in på 4-stjärnigt hotell i Luxor
 • Besök till Karnak temple
 • Besök Luxor temple

Dag 6 Onsdag 16/3, Luxor

 • Besök till Hathors tempel i Dendera & Abydos

Dag 7 Torsdag 17/3, Dahabia Nile Cruice

 • Utcheck från hotellet i Luxor och incheck på Nile Cruice Båten- Dahabia
 • Segling från Luxor till Edfu
 • Yoga & Workshop

Dag 8 Fredag 18/3, Dahabia Nile Cruice

 • Besök Edfu Temple
 • Simma i Nilen
 • Workshop med Fullmånens helande kraft

Dag 9 Lördag 19/3, Dahabia Nile Cruice

 • Besök till Kom ombo Temple
 • Yoga på däck
 • Workshop
 • BBQ på stranden

Dag 10 Söndag 20/3, Dahabia Segling till Aswan

 • Besök Philae Temple
 • Guidad tur med båt till Philae där Isis templet finns
 • Incheck på 4-stjärnigt hotell
 • Nubbian village möjlig tur och middag

Dag 11 Måndag 21/3

 • Abu Simbal möjlig tur
 • Fri tid
 • Kryddmarknad

Dag 12 Tisdag 22/3, Hemresa Sverige

 • Utcheck från hotellet och transfer till flyget
 • Hemresa Aswan-Kairo-Skandinavien

När är det och vad kostar det?

Alla övernattningar ingår, alla måltider ingår i resepaketet förutom dryck. Ett kompendie som fås innan avresa för att koppla in oss dagen före resa 10/3 för en aktivering från St Catherine klostret för det första ljustemplet. Live på FB i gruppen. Sedan inför varje tempel kommer vi att aktiveras. Även heliga oljor ingår.

Alla inträden, förutom Nubbian village och Abu Simbal, resor från och till flygplats & guidade turer ingår. Kommer du en dag tidigare står du för hotell och transfer till hotellet.

Flyg ingår inte, varken utrikes eller inrikes. Inte heller tågbiljetten mellan Kairo – Luxor.

Du kommer också att få fylla i ett formulär där vi vill veta lite mer om dig och din uppstigningsprocess. Vi vill inför denna resa att du ska vara väl medveten om de viktiga ljusarbeten som vi utför på jorden just nu. Vår frekvens håller en hög energi från 5D-9D så det är den frekvensen som vi kommer att arbeta med.

Resan kommer att ske från den 11/3 – 22/3-2022. Din investering är 19900 kronor.

Sänd ett mail till cg@christinagrossi.se för mer info. Vi samarbetar med en resebyrå där du kan boka ditt flyg. Vi hjälper till med exakta tider. Det går bra att dela upp beloppet räntefritt på 6 månader när anmälningsavgiften på 6000 kr är betald. Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar.

Vilka är vi?

Carolina är medicin kvinna och ljusarbetare och grundaren till Soulraise. Ett community med själen i fokus där vi arbetar med alla våra sinnen och gåvor i shamansk anda. Allt för att höja och rensa våra frekvenser och medveten göra våra sanna essens. Carolina håller i hjärtöppnande och transformerande Cacao ceremonier & Ecstatic Dance, Musica medicina, Divine sister cirklar, Wombhealing och Soundhealing. Carolina har också tagit fram en utbildning i Shamanic Lightworker till de som längtar efter att träda in i sin kraft

Christina är Healer, yogalärare, beteendevetare och friskvårdscoach sedan 23 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleks- och tillitsfullt liv.

Varmt Välkomna

Carolina  och  Christina

Röster från tidigare resor!

Tack Christina Grossi & Angela Johnsson för en fantastisk resa till Egypten som var helt magisk.
Kraftfulla meditationer och energi arbete, så vackert och fint att få ta del och medverka.
Likt en dröm att få besöka alla tempel och känna pyramidernas energi tillsammans med er och nya vänner skapades magi
Katarina Rudström

Tack Christina Grossi & Angela Johnsson för en fantastisk resa till mystiska Egypten!

Ert fina samarbete gjorde vår resa till en Dröm! På bilden har vi alla tagit oss högst uppe inne i Cheops Pyramiden! Helt Magiskt! Vi följer i Hatshepsut’s fotspår och besöker vackra Tempel & magiska Pyramider & gör kraftfulla Meditationer tillsammans.

Vi kryssar på Nilen på en 5-stjärnig båt och har det fantastiskt trevligt och roligt! Och vi känner oss så välkomnade överallt! Som om Egypten faktiskt har väntat på oss!

Tack till vår fantastiska guide Nabil som guidar oss med stor Kunskap och mycket, mycket Kärlek! & stort Tack till alla fantastiska vänner som var med på resan! Det här blir ett minne för livet! Så mycket Kärlek till er alla!
Kram Cia Staffansson

Nu börjar jag landa igen.

Sovit, mediterat, astralrest nästan konstant sedan jag kom hem. Tror jag sov över16 timmar de två första dagarna.

Så starkt att integrera och arbeta vidare såhär i sitt eget space. Möter er ofta under dessa nattarbeten, där står ni och hjälper mig öppna upp en kod eller arbeta med något.

Vaknar även ofta av att jag själv satt igång spiralkraften och att jag fått hela nattens energiarbete att snurra…hehe.

Tack till er ALLA för all kärlek, vänskap och genuint ljusarbete från hjärtat. Det var en ära att få göra denna resa med er och jag ser fram emot att få se oss alla stråla vårt ljus ut i världen, som de sanna ljusarbetarna som vi alla är.

Och extra tack Christina Grossi och Angela Johnsson, mitt syfte med resan blev fullgjort även det som dök upp under resans gång. Släppte taget om något som länge bekymrat mig, plus att jag tog tillbaka den feminina kraften jag behövde för den inre balansen och för att äntligen känna mig som den kvinnan jag hela tiden förnimt inom mig.

Ni kompletterar verkligen varandra bra och lägger en otroligt hög nivå på läkning och ljusarbete, ser med spänning fram till nästa samarbete och resa.
All kärlek//Angel