Egypten 2:0 – En gudomlig resa i Serapis Bey och Hatshepsuts fotspår

Egypten 3.0 Ljustemplen och Egyptens heliga platser – Fullbokad

11-22/3 2023

Vi har precis landat hemma från magiska Egypten och planerar nu redan in vår nya resa. 12 dagar tillsammans med den djupa & dolda kunskapen i Egypten. Sharing, gemenskap, transformation, kanaliserade meditationer kommer du att få uppleva med oss och vi håller space för att du ska kunna landa i dig.

Vi har varit i Karnak- & Luxor templet i Luxor och åkt häst och vagn. Vi har åkt en 5-stjärnig båt över Nilen som var otroligt fin med god mat och första klass service.

Vi har haft kraftfulla fullmånesmedition, hjärtöppningar och den vänskapen som blev mellan alla var vacker att se.

Vi hade arbetar med de 7 fysiska chakrana utefter Nilen och fick avslutat i Nubian Village.

Vi har utforskat och känt av de olika energierna; maskulina och feminina i Edfu- & Isis templet. Besökt Isis- & Hatsepsuts templet som blev mest berörande för mig då jag har en inkarnation som Hatsepsut.

Vi har redan nu några bokade så ta din plats om du har en längtan.

Carolina & Christina bjuder in till en andlig resa för att återinföra Atlantis då många atlanter gick över till den egyptiska dynastin.

Har du hört kallelsen? Då har du förmodligen ett tidigare liv i forna Egypten.

Vi ger dig möjligheten att genom vår hjälp vara med om hjärtöppningar, frekvenshöjningar, aktivering av ljuskoder, helig geometri och meditationer för att under dessa tolv dagar komma tillbaka till ditt inre hem och ursprungliga kraft. Vi arbetar med Hatshepsut, Seshat, Isis, Hathor för att integrera den feminina kraften som förser vårt hjärta med styrka.

Vi kommer att förlösa alla dolda blockeringar, trauman och gamla karman. Vi kommer att koppla in oss till alla dolda ljuskoder och heliga geometriska symboler.

Du som känner en längtan till att möta ditt sanna Jag i cirkeln, kom ta din plats!

Vi kommer att verka via de fyra elementen: jord, vatten, luft och eld med två nätter i den vita öknen.

Egyptens heliga platser är byggda efter helig geometri och avstånden mellan jorden – solen – månen – stjärnorna. Vi kommer via heliga ljuskoder väcka denna kunskap som finns gömd i olika dimensioner och frekvenser.

Dag 1 lördag 11.03.2023
Vår guide kommer att hjälpa dig genom utcheck och visum. Efter att ha fått ditt bagage kommer du att åka till ditt hotell i Kairo. Vi möts för samling. Måltider: middag


Dag 2 söndag 12.03.2023 Tidig morgon avgång till Bahariya Oasis.
Vid ankomsten kommer du att njuta av en fantastisk lunch på vårt Bedouin hus och efter det kommer vi att starta vår fortsatta resa i 4 * 4 jeeps till sanddynerna och saltsjön, där vi kan njuta av att ta en promenad. Vi kommer sedan att köra till den svarta öknen (berg och kullar rik på svart basalt), vinden har efter tusen år smyckat denna basalt och klipporna överallt över området vilket ger det ett svart utseende, Gebel El Marsos en av de mest kända bergen där och vi får en fin utsikt över det omgivande landskapet, en känsla av att du inte är på jorden men på en annan planet.

Nästa stopp kommer att bli El Heiz byn där du kan ta ett bad (ingen jacuzzi men kan jämföras med Baharia Oasis Springs och Wells) vi fortsätter till Crystal Mountain; Det sägs vara ett sub-vulkaniskt valv. Från Crystal Mountain kommer vi att köra terräng till Aqabat en liten vacker dal av otroligt vackra bergsformationer.

Nästa stopp är ett vackert landskap som är från en annan värld, den vita öknen, nationalparken, en magnifik naturlig bergformation över miljontals år. Många av formationerna ges roliga namn som tält, svamp, glasskottar, strutsar, hökar och syrsor; De ses bäst vid soluppgång eller solnedgång när solen visar nyanser av rosa och orange eller under en fullmåne som ger det spöklika utseendet.

Camping i den vita öknen, BBQ och folkloriskt musik (speciella musikföreställningar och dans runt elden, av våra förare).

Att sova under stjärnorna kommer vara oförglömligt, en scen tagen ur en film, vi kommer se en klar himmel med stjärnor och sist såg vi ett stjärnfall på vår första dag. Måltider: Frukost, lunch, middag.


Dag 3 måndag 13.03.2023
Frukost på campen och sedan startar vår resa till Gara Cave (Gara är en grotta av magiska dimensioner, eftersom det är en av de få dekorerade grottorna i Egypten) Nästan 30 meter i bredd och 8 meter hög, innefattar den olika formationer av djur som huggits i sten. Måltider: Frukost, lunch, middag

Dag 4 tisdag 14.03.2023
Tidig frukost på lägerområdet sedan tillbaka till Bahariya för vila och sedan kör vi tillbaka till Kairo. Incheckning på vårt hotell för fri tid på egen hand och gå till Khan El Khalili Bazaar Måltider: Frukost, Lunch, Middag


Dag 5 Onsdag 15.03.2023
Kairo – Aswan Frukost på hotellet och starta ett besök till The Giza Pyramids där vi kommer att besöka ➢ Cheops Pyramid ➢ Khafre Pyramid ➢ Panorama ➢ Sphinx ➢ Valley Temple. Den stora pyramiden i Giza är kronchakrat i Egypten och Sfinxen är tredje ögat.
Sedan kommer vi att åka till tågstationen för att gå ombord på vår sovtåg till Aswan. Måltider: Frukost, lunch, middag

Egypten 2:0 – En gudomlig resa i Serapis Bey och Hatshepsuts fotspår
Dag 6 torsdag 16.03.2023
Aswan, vi kommer att åka till vårt hotell för vila. Efter lunchen kommer vi att besöka Nubian Village där vi kommer att prova på en typisk lunch, göra henna tatueringar och njuta av en härlig middag på en ö av svart granit. Sedan tillbaka till hotellet måltider: frukost, lunch, middag


Dag 7 fredag 17.03.2023
Dahabiya incheckning. Aswan, vi njuter av frukost bredvid poolen och efter det en guidad resa med båt till philae där Isis templet ligger. Isis templet är baschakrat och innefattar färgen rött.

Incheckning på Dahabiya Nile Cruise, lunch och senare Yoga & Workshops. Måltider: Frukost, lunch, middag


Dag 8 lördag 18.03.2023
Dahabiya Frukost ombord. Vi seglar sedan till Kom Ombo Temple, Yoga på däck och meditation. Kom Ombo är vårt sexual chakra med den oranga färgen. Måltider: Frukost, Lunch, Middag


Dag 9 söndag 19.03.2023
Dahabiya; Frukost ombord och vi besöker Bisaw Island (400 hektar med endast 320 personer). Chans att fiska med små båtar som heter Sonbek. Här har vi möjlighet att ta med kläder, ritblock, pennor till barnen. Lunch ombord och en simtur i Nilen. Senare, middag på stranden. Måltider: Frukost, lunch, middag


Dag 10 måndag 20.03.2023
Dahabiya; Frukost ombord sedan besöker vi Horus Temple (Edfu Temple) med Tuktuk. I slutet av besöket, tillbaka till vår kryssning och vi seglar mot Luxor. Måltider: Frukost, lunch, middag


Dag 11 tisdag 21.03.2023
Luxor, Vi njuter av den sista frukosten ombord sedan reser vi till Dendera Temple (Hathor Temple). Dendera är hjärtchakrat med den gröna eller rosa färgen för det andliga hjärtat. Vi kommer att besöka Isis-kapellet där vi ska göra en aktivering och vi besöker några av de hemliga kryptorna. Lunch nära i en lokal restaurang, vi besöker sedan Karnak-templet som är solarplexus chakrat med den gula färgen. I Karnak kommer vi att besöka ➢ Sekhmet Chapel ➢ Osiris Chapel. Vi gör en övning och meditation för nymånen och sätter våra frön med cacao ceremonin. Måltider: Frukost, Lunch, Middag


Dag 12 Onsdag 22.3.2023
Avgång hem. Frukost på hotellet sedan ledig tid till avgångstid. Retreaten avslutas klockan 11.

När är det och vad kostar det?

Ingår i detta program

➢ Möte och hjälp på Kairos flygplats
➢ transfer från Kairo flygplats till Hotellet
➢ 2 nätter Kairo Hotel
➢ 2 nätter på Bahariya Oasis och Farafra Oasis
➢ Nubian village inklusive henna Tattoo
➢ 1 natt Aswan Hotel
➢ 4 nätter lyxiga Dahabiya kryssning, inklusive måltider, drycker, snacks
➢ 1 natt Luxor Hotel
➢ Transfer från Luxor Hotel till Luxor flygplats
➢ Meditation, Yoga, transformation, healing, dans
➢ Engelsktalande tourguide
➢ Tågbiljett

Ingår inte: Flygresor internationellt och inrikes, pyramiderna den stora och den mindre, dricks för Dahabiya kryssning (25 euro per person) Visum 25 euro kan lätt beställas online; https://visa2egypt.gov.eg/eVisa

Investering är 2100 €. Anmälan är på 600 € som ej är återbetalningsbar. Resten går att dela upp på tre tillfällen.
För dig som vill hedra de olika chakrana utmed Nilen kan ta med kläder i chakrans färger.

Det skulle vara bra om du bokar en extra natt innan retreaten så att du kan landa i din egen space.

Det går direkt flyg från Arlanda till Cairo med Nile Air.

Retreaten är rök-& drogfri.

Denna resa är för högvibrerande stjärnfrön från 5D och uppåt.

Sat Nam

Carolina  och  Christina

Vilka är vi?

Carolina är medicin kvinna och ljusarbetare och grundaren till Soulraise. Ett community med själen i fokus där vi arbetar med alla våra sinnen och gåvor i shamansk anda. Allt för att höja och rensa våra frekvenser och medveten göra våra sanna essens. Carolina håller i hjärtöppnande och transformerande Cacao ceremonier & Ecstatic Dance, Musica medicina, Divine sister cirklar, Wombhealing och Soundhealing. Carolina har också tagit fram en utbildning i Shamanic Lightworker till de som längtar efter att träda in i sin kraft

Christina är Healer, yogalärare, beteendevetare och friskvårdscoach sedan 23 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleks- och tillitsfullt liv.

Varmt Välkomna

Carolina  och  Christina

Röster från tidigare resor!

Redan som liten visste jag att bibeln inte berättar allt. Att det finns mer, något som kommer att få oss att minnas att livet är så mycket mer än det vi upplever. Att vår historia ser helt annorlunda ut är det vi fått lära oss.

Synkronicitet efter synkronicitet ledde mig till Egypten tillsammans med Christina Carolina vår guide Ashraf och tillsammans med vår grupp av med människor jag för all tid- och ingen tid, har i mitt hjärta. Vi blev en familj och tillsammans mötte vi vår riktiga historia.

En transformerande resa som inte vare sig började eller slutade där. En självklar resa genom pyramider, tempel, skitiga tåg, harmoniska hotell och framför allt den vackra båten och vackra visa Nilen som för övrigt gav mig lektioner I AM.

När jag ser tillbaka på vår resa och frågar mig själv vad jag kände var det som gav mig mest är det väldigt svårt att säga att det ena var bättre än det andra, för alla aspekter och upplevelser har fått mig att transformera, växa och att stå i min kraft. Det som ligger mig varmast och det som känns mest nu i skrivandets stund är alla systrar och bröder jag träffade. Vi möttes med hjärtat och jag upplevde att det fanns ett tillåtande, en acceptans och en självklarhet med var och en av dem.

Jag älskade att vakna tidigt, gå upp på däck och samtala med Nilen, månen och solen som visade sig allt eftersom. Den ro jag kände då vi var på båten är något jag önskar att alla kunde förstå att det är det som är vårt naturliga tillstånd. Det är så vi ska må. Det är så vi ska leva. I harmoni med moder jord, våra systrar och bröder i alla former. Vi yogade, mediterade, dansade, skrattade, grät och bara var. Inga måsten och inga förväntningar. Enbart känslan av bliss.

Vår kakao ceremoni som följdes av dop i Nilen fick mig att känna vilkorslösheten i allt som är. Rikedomen i allt som är och att vi inte behöver sträva efter något. Det är dax att minnas att vi redan har allt, att vi ÄR. Den underbara vackra stillsamma lilla byn Nubian village,där kamelerna strövade fritt, fick mig att vilja stanna kvar. Jag ville skicka efter min familj för att bygga upp en community där vi alla finns för varandra i vilkorslöshet och i aboundance.

Besöken i pyramider och tempel var mer aktiverande är jag än idag kan förstå. Det startade upp så många processer i mig som hjälper mig att minnas mitt sanna jag.

Väl hemma fortsatte transformationen och uppgraderingarna.

Det kändes surrealistisk. Upplevelsen av tid försvinner allt mer . Känner alla starka frekvenser som flödar in i min kropp. Kände mig frånvarande. Kunde stanna upp på affären och bara stå kvar utan att märka av andra. Som om jag inte fanns. Som att andra var i en helt annan dimension och inte kunde se mig. Jag kunde se dem men de fanns liksom inte. Kände mig avdomnad. Som att allt var ett vakuum. Det var obehagligt samtidigt som jag med nyfikenhet inväntade vad detta ska leda till. Det känses inte som att jag varit på någon resa. Som om jag aldrig lämnat hemmet. Som att jag fortfarande höll på att packa inför den.

Tiden är en illusion och vi med den. Kände mig Illamående. Kunde inte äta, inte heller kommunicera med “vanligt folk”. Kallprat, finns det ens? Kände lite oro för olika saker. Jag är sällan orolig längre. Känns som att i det här läget borde jag inte känna oro, men vaknade en natt av oro för olika saker. Jag sörjde också. Sörjde allt som gick att sörja. Har bett om det. Att öppna hjärtat alltså. Det har varit instängt så länge. Så, tack! Det var tufft men det var med tacksamhet jag betraktade all denna sorg. Grät vilket jag är tacksam för eftersom jag har inte haft lätt för det under livet som gått. Det var skönt, renande, förlösande och jobbigt.

Jag känner hur hjärtat öppnar sig mer och mer. Tack!

Jag älskar att transformera och hur jobbigt det än känns så vet jag vart det leder mig och det är till mig själv.

YO SOY I AM JAG ÄR.

Ulrika Larsson