Fullmånen i skorpionen, den rosa fullmånen

 Nu händer det saker. Hela mars har varit som en stor energivåg som kommer med jämna mellanrum. I juli sker ytterligare en och mellan september till oktober 2018, kommer det vara det starkaste hittills, så håll i hatten.

Du har nu varit med om och rensat mycket gammalt sedan mitten av april (nymånen),  och fullmånen idag är här för att fullfölja och slutföra det sista. Fullmånen i skorpionen, just skorpionen står för död och pånyttfödelse. Den rosa månen är alltid i april och står för att pånyttfödelse kommer verkligen att vara en prioritet i ditt liv oavsett om du är medveten eller inte. Det kommer vara djupa dalar med avslut och nya början och med det kommer en djup transformation. Vad vill du egentligen? Vad vill du verkligen i ditt liv? Fullmånen kommer verkligen ta bort den sista slöjan framför dina ögon för att du ska kunna göra en sista introspektion för att se vad som inte längre ska finnas kvar, vad du BEHÖVER släppa.

Här kommer även den villkorslösa kärleken in. Din egenkärlek kommer sannerligen att hjälpa dig att stå i din FULLA kraft. Du kommer få de sista pusselbitarna till varför du är här på jorden. Använd meditationen än mer dessa dagar för att verkligen förstå ditt syfte på jorden.

 Fundera på dessa frågor:

 ÄR mina relationer uppfyllande, upplyftande? Gör jag motstånd mot att ta min relation till en ny nivå?

Hjälper mina övertygelser mig och kommer de verkligen från mitt högsta Själv, eller är det dags att justera dem?

Tillåter jag mig själv att vara mitt bästa jag i mitt liv, för mina nära och att hjälpa världen?

Lyssnar jag på meddelanden jag får från min intuition och universum?

Håller jag fortfarande kvar meningslösa dramor för att underhålla mitt ego?

Finns det fortfarande rädslor som stoppar mig från att fullfölja min fulla potential och hur kan jag göra för att kliva in i den?

FÖLJER jag mitt hjärta när jag känner att något är SÅÅÅÅÅ rätt?

 Sat Nam Christina

 

låt mig veta i en kommentar!