Efter min Baliresa förra julen med barnen när jag landade hemma och vi startade våra två veckors perioder med barnledigt så bestämde jag mig för att på riktigt ta tag i allt andligt.

På riktigt vara konsekvent med allt jag gjorde. Mitt företag började blomstra än mer med en gång jag sagt orden och jag hade bestämt mig. Varje dag oavsett tid, väder och vind skulle jag sitta på yogamattan, meditera och följa Acims lektioner.

Jag skulle fullfölja att ge mig kärlek, jag skulle inte ens vara i närheten av något som skulle kunna få mig ur kurs.

Det var den allra vackraste tid för mig och som gav otroliga bevis inom mig och utom mig på att jag gjorde rätt.

Jag kom ut med en ny bok, började med poddar, började köra live, startade upp tio onlinekurser, ny hemsida, nya assistenter, resor till Indien, Italien, Nerja, Jerusalem och Marrakesh och på tal om Marrakesh, att inte förglömma; jag mötte kärleken och gifte mig innan jag hann blinka, i öknen under stjärnorna som ur en saga från tusen och en natt. Prinsen fanns. Han finns.

Vilket år det har varit. Ett av de mest fantastiska år att lägga i min minnesask. Känner mig så otroligt välsignad.

Jag vet med all säkerhet att 2018 kommer att bli lika vacker, med många nya resor, med en ny yoga kollektion, med ett samarbete med finaste Hanna som kommer förgylla min värld.

Må du ha ett lika fantastiskt liv och NYTT ÅR

Sat Nam Christina