En resa i mystikens fotspår till Egypten

7-17/10 2023

Vi kommer att färdas till Al Minya och de ljustempel på vår väg över Nilen och pyramiderna vid Giza platån. Vid våra ljustempel höjer vi vårt medvetande av det gudomliga som blir som en portal in till våra hjärtan av visdom. Vi reser över hav och land, öken och berg.

Vart och ett av de 13 templen på din inledande resa representerar en unik energiöverföring och bildar ett mönster för ditt medvetande; som helhet förmedlar ljustemplen och de visa/vise, de hjärtbaserade lärorna från de egyptiska mysterieskolorna.

När du som initierad reser genom var och en av templen, kommer du att få ta emot en förhöjd inskription av energi. Detta ger dig möjlighet att flytta från där du är till där du skulle vilja vara.

När du kliver in för att ta emot överföringarna från dessa tempel tillåter det dig att öppna och på riktigt uppleva energin, höra din inre vägledning, se bilder för ditt inre och smaka på essensen av dessa energiöverföringar.

När din inre resa energimässigt rör sig från din nuvarande vibration till en framtida frekvens och rör sig genom- och interagerar med varje tempel och den energiöverföring som finns där, är du i kontakt med att bli ditt kraftfullaste, mest unika, mest befriade själv.

Din resa kommer att initieras som en uppstigningsspiral för att öppna ditt hjärta. Resan kommer att starta där du befinner dig just nu och ta dig genom 13 ljustempel. Fyra eteriska och de andra fysiskt.

Varje tempel kommer att hjälpa dig att plocka ner själsbitar som blivit fragmenterade, fallit i glömska och delat sig.

På vår resa kommer vi följa de 3 visa kvinnorna Isis, Hathor och Seshat och de 3 vise männen Osiris, Horus och Thoth. Vi kommer även att arbeta med sju heliga oljor. Med hjälp av de visa & vise och deras vägledning kommer vi att öppna våra själsarkiv med tidigare liv där vi verkat i deras mysterieskolor.

Du kommer att få initieringar av högre kunskap och visdom på varje plats. Isis, heliga drottning & moder för oss alla, kärleksgudinnan, fertilitet och skapelse. Hennes man Osiris, guden av pånyttfödelse. Precis som Isis samlade ihop delarna av sin man kommer du segla över Nilen med oss och söka efter gömda och glömda delar av din sanna essens.

 

Hathor, gudinnan av liv, medicinkvinna som kunde färdas mellan världar är också kopplad till Sirius. En blåkopia av det feminina ljuset i uppstigningen för de sju döttrarna av Hathor representerar också de sju Plejadiska systrarna/gudinnorna. Hathors mest definierande symbol är den heliga kon, natthimlens kosmiska ko över Vintergatan.

Hathor personifieras därför som Milky Way och galaxens himmelska ko. Mjölken som rann från juvren ansågs vara livets elixir med oändlig energi och kraft. Före det forntida Egypten levde Hathor som gudinna på Lemurien och undervisade i de 13 universella principerna som handlar om att leva i kärlek genom det gudomliga hjärtat av total balans. Hathor tillsammans med sin man Horus.

Vi kommer även möta Seshat & Thoth under resans gång. Alkemi är konsten som förvandlar allt som anses vara fult, såsom en kolklump, till sin högsta potential, såsom diamanten. Vad något är långsamt i form, när det blandas med kärlek blir gudomligt. När vi utvecklas medvetet kan vi skapa våra andliga lektioner utan så mycket drama i andra dimensioner.

Båten som vi seglar med får vi ha helt för oss själva och den har endast nio rum. Båten stannar även för bad i Nilen, här kommer vi att ha vita klänningar/kläder för ett slags andligt dop och även BBQ på strandkanten. En helt magisk upplevelse. Det spelas musik och dansas med besättningen. Vi har en helt ljuvlig crew och guide som hjälper oss med hela resan.

En av dagarna stannar båten vid en fin liten by där vi får följa familjer och barnens skola, plocka mynta och dricka Karkade Hibiskuste. Vi vill gärna att du tar med om du har möjlighet något klädesplagg, pennor och papper, leksak till dessa barn som vi vill starta en crowfunding för genom vårt bidrag.

På båten kommer vi ha våra workshops; frigörande & förlåtelse dans, yoga och meditationer och vi kommer att stärka det gudomliga ljuset och frekvensen av balans genom att besöka templen utmed Nilen.

Du som vill följa chakrans färger när vi besöker våra tempel och pyramider med tillhörande färger ta gärna med något i rött, orange, gult, grönt, blått, indigo och violett eller vitt. Vi kommer också att få in färgerna i våra gemensamma måltider.

Är din själ kallad att ta plats i denna gudomliga cirkel där vi återigen samlas för att öppna denna heliga feminina visdom och själsliga kosmiska medvetenhet på jorden? Vi ser verkligen fram emot en spännande resa och ljusuppdrag i Egypten.

Välkomna att följa med mig på denna resa!

Din transformerande guide är Christina Grossi

Schema för våra 12 magiska dagar:

Dag 1 lördag 7/10 Kairo

 • Vi landar i Kairo och vår guide väntar oss där och hjälper oss genom utcheck, transfer till 4-stjärnigt hotell
 • Samling och övernattning

Dag 2 Söndag 8/10

 • Sakkara & den böjda & röda pyramiden

Dag 3 Måndag 9/10

 • Pyramiderna och Sfinxen, besök oljor & parfymeri, egyptiska museet Khan ek Khalili market

Dag 4 Tisdag 10/10

 • Mot Al Minya, Tel Amerna, Akhenaton temple,
 • Övernattning på en hotell, för ett portal & energiarbete tidigt på morgonen vid soluppgång
 • Tåg till Qena
 • Hathors tempel Dendera
 • West Bank Luxor, incheck villa

Dag 5  Onsdag 11/10

 • Luxor, Hatshepsut temple & Ramesseum, alabaster stop, övernattning West bank

Dag 6 Torsdag 12/10

 • Karnak temple
 • Dahabia Nile Cruice
 • incheck på Nile Cruice
 • Segling från Esna till Edfu
 • Yoga & Workshop

Dag 7 Fredag 13/10

 • Edfu templet
 • Simma i Nilen
 • Besök byn på den lilla ön
 • Yoga meditation
 • Workshop

Dag 8 Lördag 14/10

 • Besök till Kom ombo Temple
 • Yoga på däck & meditation
 • Workshop
 • BBQ på stranden

Dag 9 Söndag 15/10

 • Besök Philae Temple
 • Guidad tur med båt till Philae där Isis templet finns
 • Incheck på 4-stjärnigt hotell
 • Nubbian village och middag
 • Shopping kryddor och kardade hibiskus te
 • Hennatatuering
 • Se riktiga krokodiler i hemmet

Dag 10 Måndag 16/10

 • Abu Simbal möjlig tur
 • Fri tid

Dag 11 Tisdag 17/10

 • Utcheck från hotellet och transfer till flyget

 • Hemresa Aswan-Kairo-Skandinavien

När är det och vad kostar det?

Alla övernattningar ingår, alla måltider med vatten ingår i resepaketet förutom annan dryck.

Alla inträden, förutom den stora pyramiden & lilla pyramiden, resor från och till flygplats & guidade turer ingår. Kommer du en dag tidigare står du för hotell och transfer till hotellet. Kommer du en annan tid än rekommenderad tid står du för egen taxi, detsamma om du åker hem tidigare.

Till personalen på båten läggs det ihop dricks på 500 le (egyptiska pund) per person cirka 250 kr. Flyg ingår inte varken utrikes eller inrikes. Visum vid inresa (25$) ingår inte. Extra utflykter som är möjliga: Abu simbel, Ballongfärd över Luxor, en otrolig upplevelse, bokningar tas upp innan vi kommer till Luxor.

Du kommer också att få fylla i ett formulär där vi vill veta lite mer om dig och din uppstigningsprocess. Vi vill inför denna resa att du ska vara väl medveten om de viktiga ljusarbeten som vi utför på jorden just nu. Vår frekvens håller en hög energi från 5D-9D så det är den frekvensen som vi kommer att arbeta med.

Resan kommer att ske från den 7/10 – 17/10-2022. Din investering är 20990 kronor. Sänd ett mail till cg@christinagrossi.se för mer info. Vi hjälper till med exakta tider för flyg.

Anmälningsavgiften är på 6000 kr som betalas till Palmatours som arrangerar resan. Länk delas vid anmälan. Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar.

 

Vem är jag?

Christina är Healer, yogalärare, beteendevetare och friskvårdscoach sedan 23 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleks- och tillitsfullt liv.

Varmt Välkomna

Christina

Röster från tidigare resor!

Redan som liten visste jag att bibeln inte berättar allt. Att det finns mer, något som kommer att få oss att minnas att livet är så mycket mer än det vi upplever. Att vår historia ser helt annorlunda ut är det vi fått lära oss.

Synkronicitet efter synkronicitet ledde mig till Egypten tillsammans med Christina Carolina vår guide Ashraf och tillsammans med vår grupp av med människor jag för all tid- och ingen tid, har i mitt hjärta. Vi blev en familj och tillsammans mötte vi vår riktiga historia.

En transformerande resa som inte vare sig började eller slutade där. En självklar resa genom pyramider, tempel, skitiga tåg, harmoniska hotell och framför allt den vackra båten och vackra visa Nilen som för övrigt gav mig lektioner I AM.

När jag ser tillbaka på vår resa och frågar mig själv vad jag kände var det som gav mig mest är det väldigt svårt att säga att det ena var bättre än det andra, för alla aspekter och upplevelser har fått mig att transformera, växa och att stå i min kraft. Det som ligger mig varmast och det som känns mest nu i skrivandets stund är alla systrar och bröder jag träffade. Vi möttes med hjärtat och jag upplevde att det fanns ett tillåtande, en acceptans och en självklarhet med var och en av dem.

Jag älskade att vakna tidigt, gå upp på däck och samtala med Nilen, månen och solen som visade sig allt eftersom. Den ro jag kände då vi var på båten är något jag önskar att alla kunde förstå att det är det som är vårt naturliga tillstånd. Det är så vi ska må. Det är så vi ska leva. I harmoni med moder jord, våra systrar och bröder i alla former. Vi yogade, mediterade, dansade, skrattade, grät och bara var. Inga måsten och inga förväntningar. Enbart känslan av bliss.

Vår kakao ceremoni som följdes av dop i Nilen fick mig att känna vilkorslösheten i allt som är. Rikedomen i allt som är och att vi inte behöver sträva efter något. Det är dax att minnas att vi redan har allt, att vi ÄR. Den underbara vackra stillsamma lilla byn Nubian village,där kamelerna strövade fritt, fick mig att vilja stanna kvar. Jag ville skicka efter min familj för att bygga upp en community där vi alla finns för varandra i vilkorslöshet och i aboundance.

Besöken i pyramider och tempel var mer aktiverande är jag än idag kan förstå. Det startade upp så många processer i mig som hjälper mig att minnas mitt sanna jag.

Väl hemma fortsatte transformationen och uppgraderingarna.

Det kändes surrealistisk. Upplevelsen av tid försvinner allt mer . Känner alla starka frekvenser som flödar in i min kropp. Kände mig frånvarande. Kunde stanna upp på affären och bara stå kvar utan att märka av andra. Som om jag inte fanns. Som att andra var i en helt annan dimension och inte kunde se mig. Jag kunde se dem men de fanns liksom inte. Kände mig avdomnad. Som att allt var ett vakuum. Det var obehagligt samtidigt som jag med nyfikenhet inväntade vad detta ska leda till. Det känses inte som att jag varit på någon resa. Som om jag aldrig lämnat hemmet. Som att jag fortfarande höll på att packa inför den.

Tiden är en illusion och vi med den. Kände mig Illamående. Kunde inte äta, inte heller kommunicera med “vanligt folk”. Kallprat, finns det ens? Kände lite oro för olika saker. Jag är sällan orolig längre. Känns som att i det här läget borde jag inte känna oro, men vaknade en natt av oro för olika saker. Jag sörjde också. Sörjde allt som gick att sörja. Har bett om det. Att öppna hjärtat alltså. Det har varit instängt så länge. Så, tack! Det var tufft men det var med tacksamhet jag betraktade all denna sorg. Grät vilket jag är tacksam för eftersom jag har inte haft lätt för det under livet som gått. Det var skönt, renande, förlösande och jobbigt.

Jag känner hur hjärtat öppnar sig mer och mer. Tack!

Jag älskar att transformera och hur jobbigt det än känns så vet jag vart det leder mig och det är till mig själv.

YO SOY I AM JAG ÄR.

Ulrika Larsson