Titta på vad du fortfarande använder i 3D världen för att förkovra dig, för att glänsa, för att ha saker att prata om i egots värld

Se sedan på hur du balanserar upp det med ditt andliga kall

Jag minns hur jag förr i tiden, slukade böcker, filmer, kurser på högskolan, andliga kurser i det yttre, medium som skulle ge mig svar på det jag redan visste. Det var mitt dagliga knark

Idag frågar jag någon annan förutom Gud endast om jag tycks tro att jag kört fast i min egen förlåtelse process, om jag känner mig i separation till någon annan eller när bästa tiden är för att göra de där livsavgörande sakerna som kommer att påverka många runt omkring mig

Idag vet jag att den inre kunskapen och sanningen vi har inom oss räcker

Titta alltid på vad du gör i det yttre för att få en illusorisk inre frid

Sat Nam Christina