Yoga och underbar Raw Food vid

Solkusten!

Boka in dig redan nu för ett yoga, meditation- och raw food retreat i Nerja på den spanska solkusten. 

Välkommen till en härlig hälsosam retreat under 7 dagar i Nerja tillsammans med mig och raw food-experten Kathrin Söderberg. Kathrin har hållit i många workshops om raw food och har en passion för en holistisk livsstil. Vår vecka tillsammans kommer vara fylld av ljuvlig yoga, meditationer och vandringar i de natursköna omgivningarna.  Vi kommer att äta underbar raw food.

Vi bor i en av Spaniens vackraste vitkalkade bergsbyar Frigiliana med fantastisk utsikt över Andalusien. I området finns vita sandstränder, berömda grottor och ett myllrande stadsliv som du kommer ha gott om tid att utforska på egen hand. Du bor i den äldre delen av byn och avnjuter byn bäst på en stor, välkomnade takterrass. 
På kvällarna samlas vi för skön yoga, dans eller annan rörelse och meditation innan vi serveras en gudomlig rawfood-middag. Det blir en helande oförglömlig vecka, fylld av gemenskap och värme, där du får komma i balans i både kropp och själ. Retreaten arrangeras av Vilostrada.

Hur kan en dag se ut?

Vi startar morgonen med Yoga (Yinyoga, hormonyoga, Mediyoga), och meditation. Efter det serveras en frukost alá raw food tillsammans med te och ljummet citronvatten. Förmiddagen kan erbjuda vandring, örtvandring, besök i Cuevas de Nerja eller annan aktivitet. Kvällen erbjuder yoga, dans eller annan rörelse och en avslutande meditation. Efter det serveras en gudomlig Raw Food middag.

Skynda dig att boka innan platserna tar slut!

Det finns totalt 10 platser. Din totala kostnad är 10500 kr och anmälan är bindande. Ryanair flyger Göteborg/Stockholm/Kastrup -Malaga (flyg ingår inte i priset). Är du intresserad av någon av mina kurser/retreats, anmäler du dig via formuläret. Du fyller i kursanmälan/retreat och när du fått okej får du en faktura på anmälningsavgiften som är 2500 kr. Anmälningsavgiften återbetalas ej! 31/1 får du en faktura på resterande belopp 8000 kr. Sista dag för avbokning är 5/2 2019. Fullständiga villkor kan du läsa när du bokar dig!

Vem är Kathrin?

Kathrin är raw food chef med en passion för raw och växtbaserad mat, yoga och holistisk livstil. Hon har delat med sig av sin passion under flera år som ansvarig för det kreativa köket på Open World Café. Med hennes bakgrund i aromaterapi och massage samt hennes allomfattande intresse för att leva ett hållbart, medvetet, högt kvalitativt och energirikt liv, har Kathrin hållit många workshops i raw food och även i naturkosmetik, aromaterapi och örtvandringar under de senaste åren.

Kathrin är utbildad vid Creative Health Institute i Michigan, USA till diplomerad raw chef. Hon bor i Nerja sedan två år och är en uppskattad raw food chef som ofta anlitas på hälsoretreats runt om i världen.

Röster från tidigare Yogaretreats

Min resa till Neja,Spanien och få se denna vackra byn Frigaliana som vi fick vistas i och spatsera i fina trädgårdar, små gränder med blommor och stenbelaggda gator i olika nivåer. Fantastiskt med nya kursvänner och Christina.

Tidigt varje morgon yoga ute på terrassen,sen få rawfood frukost av Kathrin, det var som en färggrann tavla varje gång vi skulle äta. Kathrin, var fantastiskt att få lunch och middag av, hade alltid ett smarrigt bröd som doftade underbart. 

Workshops pass med olika övningar också spännande. Träna och öppna sitt inre med Course of Miracles. Yin-yoga på kvällen var också skönt att andas igenom spänningar i kroppen. Trevliga utflykter till Nerja och vandring i en dalgång med friskt klart vatten. Fantastisk vecka jag gärna återkommer till igen. Marie 

Namaste 

Fantastisk resa, underbart färglatt boende. Yoga, att jag klarade av två gånger per dag jippi! Kommer sakna er. Bella & Christina! En resa för själen, ögat. Tack, tack, tack. Jag älskar er. Helena Evasdotter

Maten har varit supergod, fina råvaror och vackert upplagt. Yogan; hade gärna yogat ute varje dag. Älskar kombinationen av att få både yin och yang yoga. Workshops är alltid givande. Lagom antal workshops så att det fanns tid att smälta innehållet. Tack till er alla, älskar er. Eva

Staden; Vacker, mysig omfamnande med en lugn moderlig energi. En liten by med stor själ. Boende; fantastiskt boende, tufft med alla trappor men….. flåset har blivit bättre (jag behövde det). Älskar lägenheten som vi bott i.

Yogan; Ashtanga yogan var tuffare än vad jag hade trott. Men den var välbehövlig och skönt att känna att det var helt okej att ta en vilodag/vilopaus. Spännande att få prova på något nytt. Yinyogan var utmanande på sitt sätt och otroligt skön! Workshops: Workshoparna har varit perfekt varierande och spännande. Vissa delar kunde jag innan men repetition behövs och tillfället att fråga Christina direkt gjorde det hela till en helt annan upplevelse.

Har känt mig omsluten av värme & kärlek från både ledare och deltagare. Detta har gjort att jag har kunnat vara i nuet hela veckan.