13-19/5 - 2018

Yoga och Raw Food Retreat Nerja

Yoga och underbar Raw Food vid Solkusten!

Boka in dig redan nu för ett yoga, meditation- och raw food retreat i Nerja på den spanska solkusten. 

Följ med Kathrin Söderberg och Christina Grossi till Nerja vid vackra solkusten för en oförglömlig resa i såväl det yttre som i det inre. Vi erbjuder Dig en fantastisk inre resa under sju dagar för Dig som vill uppleva balans och harmoni i magiskt vacker natur och helande omgivningar! Du kommer att få uppleva meditativa dagar i såväl stillhet som i rörelse.

En av Spaniens vackraste vitkalkade bergsbyar med 3500 invånare, Frigiliana. Promenera på pittoreska stenlagda gränder och bergsmiljöer med fantastiska utsikter över Andalusien. Du bor i den äldre delen av byn och avnjuter byn bäst på en stor, välkomnade takterass.

Några av världens mest berömda grottor finns här samt vackra vita stränder, ett mångkulturellt och myllrande stadsliv med livliga Balcon Europa som ger dig den absolut bästa vyn av Andalusien vid havet. Vi bor i vackra Frigiliana, den gamla delen som är mycket vacker och med tillgång till pool. Retreaten arrangeras av Vilostrada.

Hur kan en dag se ut?

Vi startar morgonen med Yoga (Yinyoga, hormonyoga, Mediyoga), och meditation. Efter det serveras en frukost alá raw food tillsammans med te och ljummet citronvatten.

Förmiddagen kan erbjuda vandring, örtvandring, besök i Cuevas de Nerja eller annan aktivitet. Kvällen erbjuder yoga, dans eller annan rörelse och en avslutande meditation. Efter det serveras en gudomlig Raw Food middag.

Skynda dig att boka innan platserna tar slut!

Det finns totalt 10 platser. Ryanair flyger Göteborg/Stockholm/Kastrup -Malaga. För att ta sig från Malaga till Nerja hämtar Vilostrada vid flygplats och lämnar för 20 euro per person. Varje bil kostar €60. €20 gäller/person/resa om ni är minst 3 personer som åker ihop. Annars debiteras ni €60. Detta betalas kontant eller swish vid resa. Flyg ingår inte i priset. Allt annat ingår förutom utflykter.

Anmälan är bindande. Du betalar in en anmälningsavgift på 2500 kr till BG 352-5433 vid anmälan. Vid avbokning på grund av sjukdom och styrkt med läkarintyg återbetalas allt utom anmälningsavgiften. Under inga andra omständigheter betalas anmälningsavgiften tillbaka. Avbokning kan göras till och med 1 februari. Resterande belopp på 8000 kr betalas senast 1/4-2018. En faktura kommer att skickas på resterande belopp.

Vem är Kathrin?

Kathrin är raw food chef med en passion för raw och växtbaserad mat, yoga och holistisk livstil. Hon har delat med sig av sin passion under flera år som ansvarig för det kreativa köket på Open World Café. Med hennes bakgrund i aromaterapi och massage samt hennes allomfattande intresse för att leva ett hållbart, medvetet, högt kvalitativt och energirikt liv, har Kathrin hållit många workshops i raw food och även i naturkosmetik, aromaterapi och örtvandringar under de senaste åren.

Kathrin är utbildad vid Creative Health Institute i Michigan, USA till diplomerad raw chef. Hon bor i Nerja sedan två år och är en uppskattad raw food chef som ofta anlitas på hälsoretreats runt om i världen.

Röster från tidigare Yogaretreats

Tack för helt fantastiska dagar på denna vackra plats. Yogapassen passade alla och vi var i ett fint flöde. Härliga meditationer och roliga danser blev pricken över i:et. Micke och Christina är helt suveräna lärare och inspiratörer. Älskar Er <3 Fint boende och “görgo” mat. Trevlig personal. Martha är så söt så man dör. Gullan

Helt fantastiska dagar med god mat och trevligt sällskap. La Selva är ett ställe med så mycket god energi och fyllt med kärlek. Vill absolut komma tillbaka. Tack Micke och Christina för er energi och allt ni delat mer er av. Både kunskap, kärlek, skratt, yoga, meditationer, dans, visdom……. Alla i gänget – helt underbara människor. Tack

 

Tack för fina dagar, tyckte mycket om variationen på yogan. Boendet har varit mysigt och maten god, har inte så stor erfarenhet av vegetarisk mat men tyckte om den. Det är första gången jag är på yogaretreat men vet redan nu att det blir fler ggr i framtiden. Inte att förglömma träffat nya vänner. Christina

Ett stort tack till Micke och Christina för fantastiska dagar. Så bra upplägg. Mycket skratt och glädje. Ett stort tack till den goda maten och servicen på La Selva. Hemtrevligt, lugnt och charmigt. Kommer gärna tillbaka.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This