Deprecated: Åtgärds-hooken wp_smush_should_skip_parse är föråldrad sedan version 3.16.1! Använd wp_smush_should_skip_lazy_load i stället. in /customers/b/8/a/christinagrossi.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Yoga & transformation Österlen Deprecated: Åtgärds-hooken wp_smush_should_skip_parse är föråldrad sedan version 3.16.1! Använd wp_smush_should_skip_lazy_load i stället. in /customers/b/8/a/christinagrossi.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078
Följ med till Positano

Yoga & transformation Österlen

4-7/5 2023 Fullbokad

Följ med Christina Grossi under fyra dagar till Möllebacken på Österlen när våren möter dig i precis rätt ögonblick. Möllebacken är en vacker gammal lanthandel.

Vi möts bortom tankar om oss själva och genom yogan och transformationen hittar vi vårt inre.

Vi erbjuder Dig en fantastisk inre resa under fyra dagar för Dig som vill uppleva balans och harmoni i magiskt vacker natur och helande omgivningar!

Meditativa dagar i såväl stillhet och rörelse. Vattnet-havet ligger tre kilometer från huset och det är en vacker promenad ner till stranden.

Vi startar morgonen med Yinyoga/mediyoga och mantra eller andningsövningar med Christina, och efter frukost finns egen tid för avkoppling, läsa, promenera, skriva, måla.

Eftermiddagspasset erbjuder Workshop med olika teman som förlåtelse, det inre barnet, frigörande dans. Vi mediterar även under bar himmel. Vid vackert väder kommer morgonyogan vara ute på stenterassen mot soluppgång eller så yogar vi på stranden på eftermiddagen.

Under dagarna har du möjlighet att vandra på vandringsleder, läsa en bok, vara i stillhet eller bada i havet. Rummen består av 2,3,-bäddsrum.

När är det och vad kostar det?

Retreatet pågår från 4-7/5 2023. Du anländer torsdagen den 4/5 runt 17.00 och därefter följer uppackning, yoga, kvällsmeditation och middag. Retreatet avslutas den 7/5 klockan 17. Det finns totalt 10 platser och för anmälan skriv till cg@christinagrossi.se eller följ länk för anmälan;

Din hälsoinvestering för helpension och retreat är på 510 €. Transport ordnar du på egen hand.

Anmälan är bindande och du betalar in en anmälningsavgift på 150 € när du fått plats och en faktura skickas.

Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar.

Retreaten är rök-& drogfri.

Christina Grossi, är fil. mag i psykologi, healer, yogalärare och själscoach sedan 23 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett andligt, kärleksfullt och ett liv i tillit. Läs mer om mig på www.christinagrossi.se

Röster från tidigare Yogaretreats

Jag känner mig uppfylld av så mycket glädje och livslust. Nu hoppas jag att det ska följa mig hemma. Yogan som sträcker och drar i kroppen i en så underbar miljö och atmosfär. Ni är båda två starka, glada kvinnor som med humor och värme leder oss vidare när det tar emot. Kanon.

Massor av värme, sådan glädje och man ser att ni gör vad ni älskar. Duktiga att förmedla det hela. Så tacksam att jag följde med.

Jag tar med mig glädje, luften, färger, kärlek, styrka. Allt som gör livet där jag är nu så underbart. Tacksamhet. Två varma och kärleksfulla kvinnor som delar med sig av sin utstrålning energi och kärlek. Älskar er!!!

Jag tar med mig oändligt mycket, naturen, friden i kropp och själ. Inspiration till min sovande kreativitet och att jobba med yogan på ett nytt sätt.